- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
Seferovic cok bosa gomuluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bu yönetim ne yapıyor istersen 100 milyon tane kaliteli yabancı al bu takımda 3 Türk oynayacak e bu Türkler kim olacak hepsini gönderiyorlar, bu kadar da olmaz ki ya
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu eleman bana güvenilir birisi gibi gelmedi.
sen ne anlatıyon kiime laf ediyorsun geçen sene ne gördün ?Ya bi bırakın gidin arkadaşlar ya hâlâ hamza, berk felan çoluk çocuk oynar diyen var gördük geçen sene, ya bu ne Allah aşkına ya. Gidiyon kaan çöpüne 4 milyon veriyon yillik ücret 1.6 veriyosun sonra elinde ki fena olmayan yerlileri gönderiyorsun, dalga mi geçiyorsunuz ya
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de şu anki rolüyle kalmalı dediğimi hatırlıyorum. 14. yabancı olarak Gomis gibi adamlar fark yaratır ki görüyoruz şu ana kadar. Geçen sezon süre alan yerlilerin gönderilme sebebi de o travmayı temizleme düşüncesi olabilir. Taylan, Kılınç vs. geniş kadroda yer alıp maddi olarak da üzmezdi yoksa. Gidip düzenli oynamak hepsine iyi gelebilir. Berkan'ın kalmasına sevindim. Geçen sezon çok yerden yere vuruldu ama değerli bir parça bence rotasyon için. Diğer gençlerimizi de tecrübeli ve kaliteli isimlerle birlikte çalıştırarak, yer yer onlara 11'de fırsat vererek devam edeceğiz sanıyorum. Risk barındırsa da sezonu riske atacak kadar değil bence.Yani Gomis kalmalı diyen de tek bendim herhalde. Gerçi o beklediğim 6-8 gole daha erken ulaşabilir.
Biz kaani ne zaman aldık yavsen ne anlatıyon kiime laf ediyorsun geçen sene ne gördün ?
Denayer Belçika DK için havuzda olan oyunculardan bir de kardeşim 2.5 direteceğine 1.8-2 al ama DK'ya da gitmek için uğraş kariyerinde bir DK olsun be adam zaten 1-2 imza parası da alırdın sözleşmeni kısa tutardın göstereceğin performansla daha iyi paralar kazanmak isterdin. Kariyerine yazık etti.Oha lan Denayer kulüpsüz kaldıAllahin malı 500b euro daha az kazan ama kariyerine şunu yapma be adam. Boşta kalmaktan iyidir anasını satim ya yaptığı işe bak
Ya almadik da sassuolo 4 desw alacaktikBiz kaani ne zaman aldık yav