Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nopes.gif

Marcao gitmek istiyor diye düşük teklifleri kabul etmemek lazım.20 den aşağı vermiyorum dersin alan olmazsa tıpış tıpış oynar çok bozulursa ücretini makul düzeyde artırıp sözleşme uzatılır iki tarafı tatmin edecek de bir çıkış rakkamı koyarsın olur biter.
Marcao'yu vitrine cikaran biziz. Sözlesmeli oyuncumuz hala. Kulüp elinden geleni yapip gitme ihtimaline karsilik alternatif oyuncu bile transfer etti. Marcao'nun Avrupa Ligi performansi ve güncel fiyatlar dahilinde 20M euro ederi var. 12-15 gibi düsük rakamlara gidemez. Kendisi de biliyordur bunu. Teklifler reddedilince anlayisla karsilamasi lazim.

Marcao gitmek istiyor diye düşük teklifleri kabul etmemek lazım.20 den aşağı vermiyorum dersin alan olmazsa tıpış tıpış oynar çok bozulursa ücretini makul düzeyde artırıp sözleşme uzatılır iki tarafı tatmin edecek de bir çıkış rakkamı koyarsın olur biter.
gitmek isteyen oyuncuya kolaylık sağlamak bi tek bizim kulüpte var. avrupa takımlarında böyle şeylerin muhabbeti bile olmuyor, oyuncu gitmek istese bile istedikleri teklifi almadıkça kulüpler oyuncuya otur aşağı diyor. kadroya almadıkları gedsonda bile taviz vermedi benfica, hary kane aylarca bırakın beni diye ağladı city e gitmek için, maçlara bile çıkmadı ama ne oldu 1-2 ay sonra takır takır oynamaya devam etti. bizim de tottenham ve benfica gibi profesyonel davranmamız lazım

Marcao, kerem, Berkan, cikaldu, morutan, nelsson, mohammed, halil gibi oyunculardan zarar etmeyiz. En az 3 tanesi 10 ve üzeri eder.. Yeter ki iyi bir hoca olsun başlarında. Tutup ta futbol hayatı bitecek oyuncular getirilmesin. 2-3 tane çok ekstra oyuncu olursa alınabilir ama 27 yaş sınırı olmalı.

Marcao'yu vitrine cikaran biziz. Sözlesmeli oyuncumuz hala. Kulüp elinden geleni yapip gitme ihtimaline karsilik alternatif oyuncu bile transfer etti. Marcao'nun Avrupa Ligi performansi ve güncel fiyatlar dahilinde 20M euro ederi var. 12-15 gibi düsük rakamlara gidemez. Kendisi de biliyordur bunu. Teklifler reddedilince anlayisla karsilamasi lazim.
İş futbolcularda bitmiyor çoğunlukla malesef. Menejerler kafalarını karıştırıyor.Bir iki uygun fiyatlı fırsat transferi çıksa toplamda 20 yerine 15 e bitecek, 15 M. da satılır yeterki gelecek para efektif kullanılsın.

Bu Abdürrahim'in sokmadığı şey kalmadı

Muslera
Diagne
Falcao

Sadece şu 3üne verdiğimiz para 100 m euro

Ne için peki?
Taraftara oynama açıkçası - sorf bağırdılar diye 13M kasımpaşa kaptı bizede maaş yükü haşırt oldu Diagnein - hatta performans vermediği dönemde bile tribünler bağırdı deli gibi gereksiz yere...3-4 kritik gol attı diyede normal bakılmamalı - bakıldığınıda sanmıyorum zaten. yarım sezon kontrat üzerine performansa dayalı uzama şartı yerine direkt 1.5 yıl kitlenen gomiside katıyorum hatta buna yorumu Albayrak + Elmas yapmak adına.

Muslera'nın 10 sene oldu mu tam emin değilim şuan katkısına eyvallah tabii ki ,emeği var diğer ikisine göre ama maaş konusunda özellikle son yapılan kontrat baya kötü. Önceki senelerde de bol keseden dağıtıldı zaten herkese. Son kontratı ama Muslara özelinde çok oldu - 2024 e kadar olmasıda bağlayıcı oldu maalesef.

Yönetimler kendi dönemlerini aşacak yüksek maliyetlere girmemeliler ilk olarak ve maaş dengesini her daim korumalılar

şu ateş güneş şimdi olsa ve tff1.ligde oynasa ne iyi olurdu.gencleri orda oynatırdık.

gitmek isteyen oyuncuya kolaylık sağlamak bi tek bizim kulüpte var. avrupa takımlarında böyle şeylerin muhabbeti bile olmuyor, oyuncu gitmek istese bile istedikleri teklifi almadıkça kulüpler oyuncuya otur aşağı diyor. kadroya almadıkları gedsonda bile taviz vermedi benfica, hary kane aylarca bırakın beni diye ağladı city e gitmek için, maçlara bile çıkmadı ama ne oldu 1-2 ay sonra takır takır oynamaya devam etti. bizim de tottenham ve benfica gibi profesyonel davranmamız lazım
Bu durum malesef tok satıcı olamamaktan geçiyor.Gelen parayı akıllı kullansak neyse o da hak getire.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt