Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao'yu vitrine cikaran biziz. Sözlesmeli oyuncumuz hala. Kulüp elinden geleni yapip gitme ihtimaline karsilik alternatif oyuncu bile transfer etti. Marcao'nun Avrupa Ligi performansi ve güncel fiyatlar dahilinde 20M euro ederi var. 12-15 gibi düsük rakamlara gidemez. Kendisi de biliyordur bunu. Teklifler reddedilince anlayisla karsilamasi lazim.Marcao gitmek istiyor diye düşük teklifleri kabul etmemek lazım.20 den aşağı vermiyorum dersin alan olmazsa tıpış tıpış oynar çok bozulursa ücretini makul düzeyde artırıp sözleşme uzatılır iki tarafı tatmin edecek de bir çıkış rakkamı koyarsın olur biter.
GS TV de çalışıyor bu Survivor masacisi biliyor olma ihtimali var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gitmek isteyen oyuncuya kolaylık sağlamak bi tek bizim kulüpte var. avrupa takımlarında böyle şeylerin muhabbeti bile olmuyor, oyuncu gitmek istese bile istedikleri teklifi almadıkça kulüpler oyuncuya otur aşağı diyor. kadroya almadıkları gedsonda bile taviz vermedi benfica, hary kane aylarca bırakın beni diye ağladı city e gitmek için, maçlara bile çıkmadı ama ne oldu 1-2 ay sonra takır takır oynamaya devam etti. bizim de tottenham ve benfica gibi profesyonel davranmamız lazımMarcao gitmek istiyor diye düşük teklifleri kabul etmemek lazım.20 den aşağı vermiyorum dersin alan olmazsa tıpış tıpış oynar çok bozulursa ücretini makul düzeyde artırıp sözleşme uzatılır iki tarafı tatmin edecek de bir çıkış rakkamı koyarsın olur biter.
İş futbolcularda bitmiyor çoğunlukla malesef. Menejerler kafalarını karıştırıyor.Bir iki uygun fiyatlı fırsat transferi çıksa toplamda 20 yerine 15 e bitecek, 15 M. da satılır yeterki gelecek para efektif kullanılsın.Marcao'yu vitrine cikaran biziz. Sözlesmeli oyuncumuz hala. Kulüp elinden geleni yapip gitme ihtimaline karsilik alternatif oyuncu bile transfer etti. Marcao'nun Avrupa Ligi performansi ve güncel fiyatlar dahilinde 20M euro ederi var. 12-15 gibi düsük rakamlara gidemez. Kendisi de biliyordur bunu. Teklifler reddedilince anlayisla karsilamasi lazim.
Taraftara oynama açıkçası - sorf bağırdılar diye 13M kasımpaşa kaptı bizede maaş yükü haşırt oldu Diagnein - hatta performans vermediği dönemde bile tribünler bağırdı deli gibi gereksiz yere...3-4 kritik gol attı diyede normal bakılmamalı - bakıldığınıda sanmıyorum zaten. yarım sezon kontrat üzerine performansa dayalı uzama şartı yerine direkt 1.5 yıl kitlenen gomiside katıyorum hatta buna yorumu Albayrak + Elmas yapmak adına.Bu Abdürrahim'in sokmadığı şey kalmadı
Muslera
Diagne
Falcao
Sadece şu 3üne verdiğimiz para 100 m euro
Ne için peki?
Bu durum malesef tok satıcı olamamaktan geçiyor.Gelen parayı akıllı kullansak neyse o da hak getire.gitmek isteyen oyuncuya kolaylık sağlamak bi tek bizim kulüpte var. avrupa takımlarında böyle şeylerin muhabbeti bile olmuyor, oyuncu gitmek istese bile istedikleri teklifi almadıkça kulüpler oyuncuya otur aşağı diyor. kadroya almadıkları gedsonda bile taviz vermedi benfica, hary kane aylarca bırakın beni diye ağladı city e gitmek için, maçlara bile çıkmadı ama ne oldu 1-2 ay sonra takır takır oynamaya devam etti. bizim de tottenham ve benfica gibi profesyonel davranmamız lazım
hade yav , kira mi bonservis mi ?pena---->celta vigo
Esat Yontunç da basket maclarinda hep Erden Timur ile beraber oturuyordu. Bilmemesine imkan yok. Valla cok umutlandımGS TV de çalışıyor bu Survivor masacisi biliyor olma ihtimali var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi