Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.353
- 18.533
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhabirler genelde akşamları istihbarat yaparlarBu transfer isleri niye hep aksamlari alev aliyor? Öglene kadar uyuyormu bu isleri yapanlar?
gündüz vakti malum havada çok sıcak içmiyor kimse zaten alkolde pahalıBu transfer isleri niye hep aksamlari alev aliyor? Öglene kadar uyuyormu bu isleri yapanlar?
Bu transfer isleri niye hep aksamlari alev aliyor? Öglene kadar uyuyormu bu isleri yapanlar?
Evet.Vasat mi
topcu diretirse ne yapılmalı rtaşMarcao 12 milyona satılırsa transfer nöbeti biter benim açımdan bir de gidip 8ini müldüre vereceğiz he...
O çocuk istikrarlı oynasa en iyi 5 hücumcu yerliden birisi ligdeEmre kilinci satmak lazim veya kiraya olmayacagi belli. Yedekte bile yer iskal ediyor.
Marcaoyu 12mye satarsak ben bile kudururum ustatMarcao 12 milyona satılırsa transfer nöbeti biter benim açımdan bir de gidip 8ini müldüre vereceğiz he...
Biz de gedson ile anlaşmıştıkerden timur basın toplantısında 20 gıbı rakamlar ucuk falan derken marcao sevilla ile anlastı yapacak bişeyimiz yok demek istedi!!
el mahkum arkadaşlar