Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu valla diyorum , Barcelona'yı arayalım ... sevilla karşımızda Stoperimiz Marcao'yu istiyor ama rakam ufak - siz ister misiniz diye...oraya 60 verceklerene bize 30 çaksınlar ... zaten maddi yonden çok rahat değil biliyorum.

erden timur basın toplantısında 20 gıbı rakamlar ucuk falan derken marcao sevilla ile anlastı yapacak bişeyimiz yok demek istedi!!

el mahkum arkadaşlar

Ben inanıyorum ki marcaoyu güzel paraya satacaz.tamam 20 küsürler olmayacaktır ama 15 -17 artı bonus seçenekleri olacaktır.peşin ödeme seçeneğinde onlardan ya da bizden 12 m anlaşması olursa bilemem.biz ozanı 11 peşine satmıştık sanırım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Sevilla
FWFZisaXgAEH8KM

Şu sezondan sonra bile max 12-15m teklif geldiyse fazlası zor. Zenit yerine Sevilla yapmak istemesi de doğal. Uçuk fark yoksa yokuşa sürmeye gerek yok işi.

Seneye Avrupa yok, üç kuruşluk ligimizde harikalar yaratsa yine fayda etmez. 2024'de sözleşme bitiyor. 2-3 milyon garanti bonus maddeleri ekletip Marcao'ya İspanya'da başarılar dileyelim.

Takim arkadasini Sahada döven Adama avrupadan bir takim 12 veriyorsa Hemen satarim. Bence daha fazla vermezler

16/17 gibi hayvan gibi zarar yaptirir Dursun o haber dogruysa. Marcao 12, Kerem 8-9, Mohamed 5, Cicaldau 4e satip acayip luzumsuz bonservis ve maaslar dagitirsa sasirmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt