- 18 Temmuz 2009
- 80.772
- 225.471
- 5.093
AsSa... Hafta hareketli geçecek havası seziyorum
Torr Paredes orta sahasının önüne kimi alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AsSa... Hafta hareketli geçecek havası seziyorum
kimleri aldik
İşte düşünce özgürlüğü bravo Enis
ne yedinkimleri aldik
Palacios için e 15-20 milyon bonservis konuşulur kendisi de 2-3 maaş ister. Parades'te 4-5 bonservis veririz PSG'de bunu Parades'e verir gitsin diye bize yıllık 2.5'a anca böyle gelir.Palacios takım kurgusuna uyum ve gelecek adına daha mantıklı bir hamle olur gibi sanki popülist hamlelerin başımıza ne belalar getirdiğinini unutmayalım bjk'nin düştüğü durum en somut örnektir ayaklarımız yere bassın biraz
Joao FelixAs
Torr Paredes orta sahasının önüne kimi alalım
Yerli bir ortasaha geleceğini düşünüyorum, hemde İngiltere tarafından,biraz iri kıyım bir arkadaş
Ben icardiye " boş kale topçusu büyük hayal kırıklığı olur" demiş adamım. Kimse benden daha az futboldan anlıyor olamaz kendine haksızlık etme.Kimse kavga etmesin Seferovic'i övdüğüm gibi Joao Pedro'yu da övmüştüm.
Hatta "İtalyada bir sezonda 40 maç yapan Pedro tr ligine ağırlığını koyar" diye de iddialı cümleler kurmuştum.
Bu tespitlerimden yola çıkarak futboldan anlamadığımı görebilirsiniz.
Boşuna kim anlamıyor tartışmasına girmeyin aranızda.
Yerli bir ortasaha geleceğini düşünüyorum, hemde İngiltere tarafından,biraz iri kıyım bir arkadaş