Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Paredes sert bir adam ama 8 falan değil Fernando ne kadar 8 ise Paredes’te o kadar 8 olur.

Çift ön libero ile Avrupa deplasmanları belki iyi ama lig için çok da uygun profil olmayabilir.

Topla giden Ndiaye tarzı biri değil, daha iyi alan parseller yakın durur rakibe.

Melo gibi iyi pas atar. Torreira da mesela bu çok yok. Ama Selçuk gibi araya adam kaçırmaz ya da Oliveira gibi kilit pas atmaz.

Mevkisine göre bence iyi ama bazen iki tane yakın profil birbirini bozuyor örnekleri var.

Olursa da neden alındı demem.

Rabiot Juventus'ta kalıp sonrasında Arabistan'a kaçacak gibi bir şey okudum. Man Utd da istiyomuş. Sanmıyorum ki bize düşsün.

Torreira-Paredes tandeminin önüne doğru adamı koyarak süper bir takıma dönüşebiliriz. Maçına göre Oliveira veya Berkan ile orta sahayı üçlemek de mantıklı olacaktır. Bir de Paredes Icardi'nin bize gelme ihtimalini epey arttırır o yüzden istememek zor. PSG'ye bonservis falan vereceğimizi hiç sanmıyorum da maaşı epey tuzlu olur.

Fener Perisic ve Zaha gibi adamları asla almamalı. İkisi de süper oyuncular ve ligde tek başına maç alabilecek kalitedeler.

Palacios takım kurgusuna uyum ve gelecek adına daha mantıklı bir hamle olur gibi sanki popülist hamlelerin başımıza ne belalar getirdiğinini unutmayalım bjk'nin düştüğü durum en somut örnektir ayaklarımız yere bassın biraz
Palacios için e 15-20 milyon bonservis konuşulur kendisi de 2-3 maaş ister. Parades'te 4-5 bonservis veririz PSG'de bunu Parades'e verir gitsin diye bize yıllık 2.5'a anca böyle gelir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

geçen yıl 09/07/2022 tarihinde sanırım ilk transferdi sergio oliveraydı 3 milyon euroydu sanırım bonservis.. iyi transferler 8. 9. aya kaymıştı genel olarak.. belki orta saha transferi sona kalma durumu olsaydı sergiodan daha iyisi ve daha genci fırsat olarak ortaya çıkabilirdi..

Oyuncu satışlarındaki itibarımız için Nelsson ve Boeyde satılıyosa da iyi kulüplere satılmalı.Bu şekilde oyuncu alırken oyuncular rahat rahat bizi tercih edecektir..

Yerli bir ortasaha geleceğini düşünüyorum, hemde İngiltere tarafından,biraz iri kıyım bir arkadaş

Yerli bir ortasaha geleceğini düşünüyorum, hemde İngiltere tarafından,biraz iri kıyım bir arkadaş
:D
ExBabLsW8AAP7vs

Kimse kavga etmesin Seferovic'i övdüğüm gibi Joao Pedro'yu da övmüştüm.

Hatta "İtalyada bir sezonda 40 maç yapan Pedro tr ligine ağırlığını koyar" diye de iddialı cümleler kurmuştum.

Bu tespitlerimden yola çıkarak futboldan anlamadığımı görebilirsiniz.

Boşuna kim anlamıyor tartışmasına girmeyin aranızda.
Ben icardiye " boş kale topçusu büyük hayal kırıklığı olur" demiş adamım. Kimse benden daha az futboldan anlıyor olamaz kendine haksızlık etme.

Muhasebeci miyiz taraftar mıyız karar verelim. Koca koca şirketleri yöneten yöneticiler var kulübün başında. Biz iyi oyunculardan kurulu ekibimizi izleyip keyif almaya bakalım, muhasebeyi bu abilerimiz yaparlar.

Paredes 6 mi oynar 8 mi bilmiyorum ama boyunun verdigi dogal dezavantajlari saymazsak Torreira'nin tek sevnedigim ozelligi bazen guzel sanslar gelse de öldürucu paslar atmamasiydi veya denememesiydi. Bekleyip gorelim kim gelecek kim gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt