- 2 Temmuz 2011
- 132.756
- 55.630
- 5.338
Erden timur gitti,duyumlar bitti!!!!!ugur karakullukcuyuz bundan sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira 20 den aşağı olmaz imkansiz dedi zahanın z sinden haberi yoktu.Tete mevzusunu acmamisti bileHaluğa ne %100 inanın ne de hafife alın derim. Icardi ve Angelino için ikisi de imkansız gibisinden konuştuğunu hatırlıyorum, hele Angelino'da 1 saat sonra Fabrizio Romano girmişti haberi. 2 gün sonra kap geldi.
Iyiki istediğimiz 1 tane herif oynuyor şurada da ha iyi bahanemiz oldu diye şükrediyordur yönetim bitmesin diye dualar felan edilmese bariHaluk Yürekli: "Galatasaray’ın Euro 2024 bitmeden orta sahada bir ilerleme kaydedeceğini düşünmüyorum."
Tarzına sokayım onun azizimŞampdaşlarım Hojberg; nasıl bir oyuncu?
Cana, Matic, Appiah, Melo tarz olarak bir emsal gösterebilir misiniz ?
Yorumlara göre o kadar vahim değil kayyum gibi duruyor CengizhanımNe oldu yav kapatıyor muyuz klübü
Baba bu adam stil olarak cidden kime benziyor herkes istiyor ama biz ne istiyoruz emin miyizTarzına sokayım onun azizim
O baş parmak haluklara girsin
Baba bu adam stil olarak cidden kime benziyor herkes istiyor ama biz ne istiyoruz emin miyiz![]()
Ya işte bilgisi yok,erden timur ne kadar sabırlı bi adam bilmiyor.(torreirada 20 gun bekledi fiyat düşmesini)buraya gelmeyi hiç istemeyen fernando nasil ikna oldu haberi yok,cenk ergunu zerre tanimiyoTorreira 20 den aşağı olmaz imkansiz dedi zahanın z sinden haberi yoktu.Tete mevzusunu acmamisti bile
Onlar koça falan sallarken iyiler. Yaz sezonunda ben kimseye inanamıyorum..Spor gecesi başladı mı hareket geliyor nöbete, ziyaretçi bile artıyor, izlemeyen herkes buradan takip ediyor![]()
Haluklar gscye çok şey borçlu