Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timur gitti,duyumlar bitti!!!!!ugur karakullukcuyuz bundan sonra

15 ağustosa yaprak kımıldamaz gibi. Batshuayiyi gerçekten aldık mı şu an onun derdindeyim

Haluğa ne %100 inanın ne de hafife alın derim. Icardi ve Angelino için ikisi de imkansız gibisinden konuştuğunu hatırlıyorum, hele Angelino'da 1 saat sonra Fabrizio Romano girmişti haberi. 2 gün sonra kap geldi.
Torreira 20 den aşağı olmaz imkansiz dedi zahanın z sinden haberi yoktu.Tete mevzusunu acmamisti bile

Haluk Yürekli: "Galatasaray’ın Euro 2024 bitmeden orta sahada bir ilerleme kaydedeceğini düşünmüyorum."
Iyiki istediğimiz 1 tane herif oynuyor şurada da ha iyi bahanemiz oldu diye şükrediyordur yönetim bitmesin diye dualar felan edilmese bari :asd:

Baba bu adam stil olarak cidden kime benziyor herkes istiyor ama biz ne istiyoruz emin miyiz 👀

Oynarsa torreira ile birlikte lligte hükümdarlıklarını ilan ederler. Dinamo gibi herif ama altına girilecek bütçe önemli. 4 yıllık sözleşme ister min de 3.5 ister + 15 civarı bonservis deli para. Yaş 29 olmuş biraz sakıncalı görüyorum

Torreira 20 den aşağı olmaz imkansiz dedi zahanın z sinden haberi yoktu.Tete mevzusunu acmamisti bile
Ya işte bilgisi yok,erden timur ne kadar sabırlı bi adam bilmiyor.(torreirada 20 gun bekledi fiyat düşmesini)buraya gelmeyi hiç istemeyen fernando nasil ikna oldu haberi yok,cenk ergunu zerre tanimiyo

Oğuz Aydın'ı alacağımızı düşünüyorum. 4+bonus(1)+ Eren Aydın'a biter bu transfer benim tahminim 1 hafta içinde olumlu biteceğine yönelik. Çünkü FB parayı Çağlar, Lindelöf, orta saha, santrafor ve yabancı kanata gömecek. Sağ kanat zaten Cengiz ve İrfan var yerli. Bjk'desen o kadar bütçeleri yok yine orta saha, santrafor, sol bek ve yabancı kanat bakıyorlar ki yerli olarak daha gurbetçi ve uygun maliyete kaymış durumdalar. Eğer yurtdışından benzer teklif gelmezse 1 haftaya olumlu sonuçlanır bence.

Cenk ergun de sabırlı biri,fernando konusu da uzamistı diye hatırlıyorum.fernando röportajından sonra gelmesin dedik burda istemiyosa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt