Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.660
- 44.800
- 2.388
paylaşıldı forum serverlarını yormayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu malların bilecegi tek şey bu,batsuayiyi de o kaynaktan öğrenmişlerdir .Sen de şunları izleyip psikolojini bozma.ne ciddiye alyonHaluk Yürekli: "Lindelöf ve Çağları fenerbahçe almak üzereymiş iki transferin an meselesi olduğu haberi bize geldi."
fenerde Mounun göndermeyeceği 2 adam var bence. ferdi ve osayiHaluk Yürekli: "Lindelöf ve Çağları fenerbahçe almak üzereymiş iki transferin an meselesi olduğu haberi bize geldi."
Stoperbahçe 50.stoperini alırkenHaluk Yürekli: "Lindelöf ve Çağları fenerbahçe almak üzereymiş iki transferin an meselesi olduğu haberi bize geldi."
Ferdi gider gibi,15 mi ne teklif etmislerfenerde Mounun göndermeyeceği 2 adam var bence. ferdi ve osayi
geri kalan oyuncular arasında kim giderse gitsin sürpriz olmaz
Ferdi yolcu bence dortmund'a koc satar gibi geliyorfenerde Mounun göndermeyeceği 2 adam var bence. ferdi ve osayi
geri kalan oyuncular arasında kim giderse gitsin sürpriz olmaz
Ferdinin turnuva performansı sonrası transferi yatar bence liboşumFerdi yolcu bence dortmund'a koc satar gibi geliyor
Sanmıyorum koç baglantısıyla çözer o işi %80 gidici bence o herifFerdinin turnuva performansı sonrası transferi yatar bence liboşum![]()
Yooo yaklasmadikRealiteye yaklaşmamız beni memnun etti
sen öyle amatörce açıklamalar yaparsan adam da fahiş fiyat isterOğuz Aydın için rakamlarda bu kadar katıysak neyin şovunu yapıyorsunuz ya günlerdir
İbram çıkıyor keşke bizde oynasa diyor, Dursun gidiyor bana bırakın diyor, bu nedir abi
Transferin son günleri fiyat ucuzluyor Avrupa'da kapanmasını bekleriz.Gsde ağustostan önce eksikler kapanmaz.