Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai yi ben fiyatından bağımsız hiç sevmiyorum ya. Bizim Nhaga daha derli toplu gözüktü bana aldığı sürelerde ona göre
oulai'nin top saklama top kaybetmeme top dağıtma özellikleri üst düzey. Nhagada hiçbir şey görmüyorum.
Oulai özellikle bizim rams parktaki maçta izleyin, her türlü presi kırdı.

Epey bos bir analiz olmus, hic izlemedigin o kadar belli ki sen Thuram ya da Camavinga yazmaya devam et yonetim onlari getirecek emin ol.

Getiremezse yonetim istifa hashtagi acarsiniz.

burda oyuncuyu 2 paragraf analiz yazmama gerek yok kötü oyuncu olduğunu söylemem için,

Ayrıca bana kalsa Mamadou Sangare'yi alırdım, kimse burda Thuram Camavinga diye dilenmiyor, ama adı geçenler içinde en üst düzey oyuncu o, Pape Gueye'yi övmenin de iyi bir gözlemcilik olması mümkün değil

Khephren Thuram, Galatasaray'a transfer olmaya sıcak bakmıyor. (Corriere dello Sport)

burda oyuncuyu 2 paragraf analiz yazmama gerek yok kötü oyuncu olduğunu söylemem için,

Ayrıca bana kalsa Mamadou Sangare'yi alırdım, kimse burda Thuram Camavinga diye dilenmiyor, ama adı geçenler içinde en üst düzey oyuncu o, Pape Gueye'yi övmenin de iyi bir gözlemcilik olması mümkün değil
Pape Gueye'de oyun kontrolu var, dikine oynama var, hat kiran paslari cok iyi, diyagonal uzun paslar atma becerisi var, geriden oyun kurma var, fizikli mi fizikli. Iyi sutlari var. Daha ne olsun?

Marsilya serbest birakmismis? Oyle bir mantik mi olur yav. Marsilya serbest biraktiysa cop yani bu anlayis ile futbolcu falan onermeyin ciddiyim.

Adam zaten Villarreal'de kendini buldu 2 senedir LaLiga'nin en iyi orta saha oyunculari arasinda yer aliyor. Afrika'nin en iyi orta saha oyuncusu deniliyor Afrikalilar tarafindan.

Bazi oyuncular gec acilir, herkes 22 yasinda top seviyeye ulasamaz bu da bu orneklerden birisi, kendisi 25 yasindan sonra acildi ve suan neredeyse yapamayacagi bir is yok. Bizim orta sahada suan boyle bir oyuncu da yok.

Gidip hayali oyuncularin pesinden kosmaktansa en azindan buraya gelmeye sicak bakan ve suan kariyerinin zirvesinde olan birini getirmekten daha mantikli birsey yok.

Pahali mi pahali ama kim pahali degil zaten? Zaten diger yazdiklariniz bundan ucuz degil onlarin Turkiye'ye karsi sicak bakmayan kaprizlerini de cekmeye gerek yok.

Agustos'ta lig baslayinca ben gorecegim o zaman kimleri aliyormusuk. Umarim alinabilecek iyi oyuncular kalir Agustos ayi geldiginde.

Epey bos bir analiz olmus, hic izlemedigin o kadar belli ki sen Thuram ya da Camavinga yazmaya devam et yonetim onlari getirecek emin ol.

Getiremezse yonetim istifa hashtagi acarsiniz.
Öncelikle bizde Torreira Lemina kaldıkları sürece bu oyuncuların gelmesinin nasıl bir esprisi var ki 10+3 kuralında.Şu aşamada zaten hiçbirşekilde oyuncu göndermeden nasıl alabilmeyi /getirebilmeyi düşünüyoruz ki???? Mevcut takıma bir gerçek 10 numara koymadan zaten konuşmanın hiçbir anlamı harbiyesi yok ki:(((Bence vakit dolsun torba dolsun mukabilinde düşünceler.Asıl olan 10 numara ihtiyacının bağıra bağıra ihtiyaç olması.Torreira mukaveleli oyuncumuz değil mi? Lemina sözleşme yenilendi dendi öyle duruyor.22 si gelmeden hiçbirşey netleşmeyecek zannımca.

100 milyon euro + camavinga
Sonraki satıştan %10 pay
Şeklinde Real madrid'den bir teklif gelse Osimhen satışına ne der taraftarımız

gueye falan hayal, lemina ve torreira ile sezona başlayacak bizim çapsızlar. ortasaha transferi beklemiyorum, hatta doğru düzgün transfer b,le beklemiyorum

Öncelikle bizde Torreira Lemina kaldıkları sürece bu oyuncuların gelmesinin nasıl bir esprisi var ki 10+3 kuralında.Şu aşamada zaten hiçbirşekilde oyuncu göndermeden nasıl alabilmeyi /getirebilmeyi düşünüyoruz ki???? Mevcut takıma bir gerçek 10 numara koymadan zaten konuşmanın hiçbir anlamı harbiyesi yok ki:(((Bence vakit dolsun torba dolsun mukabilinde düşünceler.Asıl olan 10 numara ihtiyacının bağıra bağıra ihtiyaç olması.Torreira mukaveleli oyuncumuz değil mi? Lemina sözleşme yenilendi dendi öyle duruyor.22 si gelmeden hiçbirşey netleşmeyecek zannımca.
Lemina'nin kalmamasi gerekiyor keza Icardi de oyle. (Torreira kaliyor cunku).

Yoksa zaten kimseyi alamayiz.

100 milyon euro + camavinga
Sonraki satıştan %10 pay
Şeklinde Real madrid'den bir teklif gelse Osimhen satışına ne der taraftarımız
1781771160820.webp

Bence takas değil nakit daha fazla olmalı.Oshimen bence altın harflerle rekor kırarak gidecek.Hiçböyle bir tabloya sahip oyuncumuz olmamıştı bugüne kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt