Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eksiği buldum. Yarın kesin transfer var
yanan-top.jpg

Senden böyle bir performans bekliyorum:

tanselin de bulunduğu bir youtube yayınında mangala için stuttgart küme düşerse düşük bir miktara serbest kalma maddesi varmış Galatasaray kiralayıp sene sonunda bu miktardan biraz daha fazla para teklif edip anlaşmaya çalışmış olabilir dediler..

Bizimkiler olayı yanlış anladı sanırım oyuncu almak bir tarafa eldekileri gönderiyorlar

Diawara, gedson, gomis, saglam olur simdiki transfer icin. Omardan umutluyum, feg biraz kicini kaldirabilirse iyi olur. Yaz transfere yunus, okan, batuhan, emre dönüs ve sadece solbakken, dovbyk transfer edersek yeter.

Terzi: 2 Şubat'a kadar Gedson hariç 1 6 numara ve 1 forvetin yetişeceği bilgisi kulüp tarafından bize iletildi. Gedson transferini BElmas yürütüyor.
Ben de bir şekilde yetiştireceklerini düşünüyorum. Az da olsa eleştirileri dindirecek ve belki süresini uzatabilecek bir fırsat var ellerinde bu yönetimin. Gerekli takviyeler gelir ve bununla birlikte sonuçlarda gelmeye başlarsa hatta Kemerburgaz'ın inşaatı başlanır ve bahsettiği Florya projesi bu sefer diğerleri gibi boş değil de doğru çıkarsa(Ben banka borçlarının hepsini kapatacak bir projenin olma şansını hiç görmüyorum) 3 yıllarını bile çok rahat doldurabilecek duruma gelirler ve kendilerinden banka borçlarını bitiren yönetim olarak bahsedilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt