Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Eksiği buldum. Yarın kesin transfer var
![]()
Senden böyle bir performans bekliyorum:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eksiği buldum. Yarın kesin transfer var
![]()
Senden böyle bir performans bekliyorum:
Benim hiç yok.Kadro bildirme 2 Şubat
onu cekme bunu cek
onu cekme bunu cek
Keske benimde 2 kere daha kufir etme hakkim olsa.Hakan M.Samet N.Ve Behzat K.isimli sahislari kevgire cevirirdim.Ama butun haklarimi kullandimŞehit düşmüşsün
Keske benimde 2 kere daha kufir etme hakkim olsa.Hakan M.Samet N.Ve Behzat K.isimli sahislari kevgire cevirirdim.Ama butun haklarimi kullandim
Ben de bir şekilde yetiştireceklerini düşünüyorum. Az da olsa eleştirileri dindirecek ve belki süresini uzatabilecek bir fırsat var ellerinde bu yönetimin. Gerekli takviyeler gelir ve bununla birlikte sonuçlarda gelmeye başlarsa hatta Kemerburgaz'ın inşaatı başlanır ve bahsettiği Florya projesi bu sefer diğerleri gibi boş değil de doğru çıkarsa(Ben banka borçlarının hepsini kapatacak bir projenin olma şansını hiç görmüyorum) 3 yıllarını bile çok rahat doldurabilecek duruma gelirler ve kendilerinden banka borçlarını bitiren yönetim olarak bahsedilir.Terzi: 2 Şubat'a kadar Gedson hariç 1 6 numara ve 1 forvetin yetişeceği bilgisi kulüp tarafından bize iletildi. Gedson transferini BElmas yürütüyor.
Püns benim pesimi ne zaman salarsa
Önce onu ikna etmen lazım
www.instagram.com
Diawara, gedson, gomis, saglam olur simdiki transfer icin. Omardan umutluyum, feg biraz kicini kaldirabilirse iyi olur. Yaz transfere yunus, okan, batuhan, emre dönüs ve sadece solbakken, dovbyk transfer edersek yeter.
Simdi diawara, gedson gomis, yazakerem kalırsa onye de gelmeli babel yerine kanat yok
musap hani transfer baronuydun kanks çamaşır makinesi çıktınBoey diyolla covidb