Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo-Zakharyan-Icardi = orta-pas-gol

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ben bu Zakharyan olayini anlamadim. Birileri diyor futbolcu dünden razi dynamo diretiyor, biri cikiyor Dynamo tamam oyuncu ikna edilmeye calisiliyor. Hangisi dogru bunun?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelmemesi için bir sebep yok ikna olmadı olayı bence kolpa.. Geçen yaz talibi varmış da şu an o kadar revaçta degil gibi...Bir de bakıyorsun toreira oliveira mertens zaniolo icardi olan şampiyonluğa yürüyen bir takım seni istiyor mali hususlarda anlaşılırsa seve seve gelir..yok ermeniymis falan ihtimal vermiyorum herif profesyonel futbolcu

1676704601988.webp

Zakharyan çok fazla kilit pas atıyor izlediğim kadarı ile baya katkı sağlar bizim takımda.Sergio'nun alternatifi yok zaten iyi olur.

Zakharyan scout raporlarına göre box to box oynayabilen, enerjik, mobil hücumda çok etkili ama savunmaya destek verme konusunda da farkındalığı ve fiziksel yeterliliği olan bir oyuncu.
Her iki ayağını da neredeyse eşit etkinlikte kullanabilen,
geçiş oyununda uzun mesafede etkili dribling özelliğine sahip,
3. bölgede yüksek etkinlikte kreatif , çok farklı şekillerde farklı açılardan kilit pas atabilen,
Kalecilerin çıkıp alabilmesinin oldukça zor olduğu Kevin de Bruyne gibi sert falsolu tehlikeli ortalar yapabilen ve çok etkili sert şutlar çıkarabilen bir oyuncu.
Hem hücumcu 8 numarada hem de koşan 10 numara pozisyonunda hem Oliveira hem de Mertens’i alternatif olabilecek, bu oyuncularla süreleri paylaşabilecek ve uzun vadede onların yerine geçebilecek çok yönlü bir orta saha oyuncusu.

Zakharyan scout raporlarına göre box to box oynayabilen, enerjik, mobil hücumda çok etkili ama savunmaya destek verme konusunda da farkındalığı ve fiziksel yeterliliği olan bir oyuncu.
Her iki ayağını da neredeyse eşit etkinlikte kullanabilen,
geçiş oyununda uzun mesafede etkili dribling özelliğine sahip,
3. bölgede yüksek etkinlikte kreatif , çok farklı şekillerde farklı açılardan kilit pas atabilen,
Kalecilerin çıkıp alabilmesinin oldukça zor olduğu Kevin de Bruyne gibi sert falsolu tehlikeli ortalar yapabilen ve çok etkili sert şutlar çıkarabilen bir oyuncu.
Hem hücumcu 8 numarada hem de koşan 10 numara pozisyonunda hem Oliveira hem de Mertens’i alternatif olabilecek, bu oyuncularla süreleri paylaşabilecek ve uzun vadede onların yerine geçebilecek çok yönlü bir orta saha oyuncusu.
8.5 numara dedikleri hem mücadeleci hem hücum gücü yüksek bir adam izlenimi veriyor cidden. K. de bruyne tarzına benzettim videolardan şahsen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt