Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.234
- 42.974
- 3.748
Bu arkadas hava yollari bilgilerine ulasabilen kisi degil mi? Eger oyleyse adam zaten Antalya’ya kamp yapmaya geliyor.
Evet o ..Sırf kamp yapmaya geldi diye bu tweet'i atmazdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arkadas hava yollari bilgilerine ulasabilen kisi degil mi? Eger oyleyse adam zaten Antalya’ya kamp yapmaya geliyor.
Bekleyip gorelim.Evet o ..Sırf kamp yapmaya geldi diye bu tweet'i atmazdi
Sen Arap seviyon gibiBen bu Mostafa'yı çok seviyorum ya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bu Zakharyan olayini anlamadim. Birileri diyor futbolcu dünden razi dynamo diretiyor, biri cikiyor Dynamo tamam oyuncu ikna edilmeye calisiliyor. Hangisi dogru bunun?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Survivor iptal oldu herhalde yoksa Surv vakitleri onun için.@Yiğit Karagöz kardesimi tebrik ediyorum Adam gercek Gsli 7/24 Gs den baska hiç birsey takmiyor
Zakharyan gelirse büyük sürpriz olur bana ...
8.5 numara dedikleri hem mücadeleci hem hücum gücü yüksek bir adam izlenimi veriyor cidden. K. de bruyne tarzına benzettim videolardan şahsenZakharyan scout raporlarına göre box to box oynayabilen, enerjik, mobil hücumda çok etkili ama savunmaya destek verme konusunda da farkındalığı ve fiziksel yeterliliği olan bir oyuncu.
Her iki ayağını da neredeyse eşit etkinlikte kullanabilen,
geçiş oyununda uzun mesafede etkili dribling özelliğine sahip,
3. bölgede yüksek etkinlikte kreatif , çok farklı şekillerde farklı açılardan kilit pas atabilen,
Kalecilerin çıkıp alabilmesinin oldukça zor olduğu Kevin de Bruyne gibi sert falsolu tehlikeli ortalar yapabilen ve çok etkili sert şutlar çıkarabilen bir oyuncu.
Hem hücumcu 8 numarada hem de koşan 10 numara pozisyonunda hem Oliveira hem de Mertens’i alternatif olabilecek, bu oyuncularla süreleri paylaşabilecek ve uzun vadede onların yerine geçebilecek çok yönlü bir orta saha oyuncusu.
Ben bu Zakharyan olayini anlamadim. Birileri diyor futbolcu dünden razi dynamo diretiyor, biri cikiyor Dynamo tamam oyuncu ikna edilmeye calisiliyor. Hangisi dogru bunun?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi