Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1676926004622.png

Galatasaray Futbol Takımı, hazırlıklarını bugün Kempinski Hotel The Dome Belek’te yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Toplu oyunla başlayan idman, üç grup halinde 5’e 2 pas oyunuyla devam etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk yönetimindeki antrenman, geniş alanda pas çalışması ve ayak tenisiyle sona erdi.

Galatasaray Futbol Takımı, yarın saat 11.30’da yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

abi o sarısın hatunu bende begendim ama birazda itici geldi,soguk mu ne
Ameliyat show yapmış Sergen yani hoş biri olduğunu inkar etmeye gerek yok fakat plastik cerrahinin ilerlemesi ve yaygınlaşmasıyla böyle hepsi aynı tornadan çıkmış gibi hanımefendiler her yerde artık.

Bir de boyu biraz uzun bu durum da kendisini bir nebze ürkünç yapıyor. Geri kalanı da klasik Rus sakinliğinin yarattığı intiba.

Rodop'un yayınını biraz izledim de. Zaniolo ev tutulmasını istememiş otelde kalacakmış, sene sonu gidecem falan demiş diyor. Umarım doğru değildir, kolpalıyordur

CDS : ''Şimdi ne yapacaksınız?

Zaniolonun Annesi:''Ev arıyoruz, bazılarını gördük, beğendiğimiz bazı çözümler var. Bütün bunları burada cehennemi yaşayan ve artık bir evi olmayanlara saygıyla tekrarlıyorum''

Ameliyat show yapmış Sergen yani hoş biri olduğunu inkar etmeye gerek yok fakat plastik cerrahinin ilerlemesi ve yaygınlaşmasıyla böyle hepsi aynı tornadan çıkmış gibi hanımefendiler her yerde artık.

Bir de boyu biraz uzun bu durum da kendisini bir nebze ürkünç yapıyor. Geri kalanı da klasik Rus sakinliğinin yarattığı intiba.
ben yüzü erkeksi duran hatun sevmem

CDS : ''Şimdi ne yapacaksınız?

Zaniolonun Annesi:''Ev arıyoruz, bazılarını gördük, beğendiğimiz bazı çözümler var. Bütün bunları burada cehennemi yaşayan ve artık bir evi olmayanlara saygıyla tekrarlıyorum''
Rodoplar bu ara nedense hep negatif konuşuyor sanki. Annesine falan da saydırıyorlardı lafları

Rodop kolpalıyor olabilir. Bizim yönetim öyle düşünen bir adamı getirmez herhalde
CDS: ''Roma'da sorun neydi?''

Annesi:''Roma'da haftalar geçtikçe Nicolò, artık projenin bir parçası olmadığını fark etmeye başladı. Roma, onu Haziran ayında satmak istediklerini söyleyince, kendini dışlanmış hissetmeye başladı ve ışık söndü.''

''Bir yönü açıklığa kavuşturmak istiyorum: Nicolò, Milan veya Tottenham için maaşını düşürürdü veya Roma ile aynı parayı isterdi. Ancak o şirketler Giallorossi kulübüyle anlaşma sağlayamadı. O noktada Bournemouth çıktı ortaya''++
++'' Bize sezon başına beş milyon euro teklif ettikleri doğru değildi. Nicolò, İngiliz yöneticilerle görüşmeyi reddetti.''

CDS : ''İşte bu noktada Galatasaray karşımıza çıkıyor''

Francesca Costa : ''Teklifi anında kabul ettik çünkü bize anında güven ve sağlamlık hissettirdiler. Nicolò'yu istediler, çok istediler hem de, bir anlaşmaya varmak zor olmadı.''.

milan zanioloyu istese devre arası alırdı.şimdi sampiyonlar ligine bile gidemiyo milan.35 i romaya vermeyen,bize de veremez

Rodop'un yayınını biraz izledim de. Zaniolo ev tutulmasını istememiş otelde kalacakmış, sene sonu gidecem falan demiş diyor. Umarım doğru değildir, kolpalıyordur
2 ay sürmez aslan dövmesi yaptirip Italyadan en sevdigi makarna ustasini Istanbula yerlestirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt