- 2 Temmuz 2011
- 132.717
- 55.613
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Okan Özkan bilirşu sarışın çıtırın adı ne
abi o sarısın hatunu bende begendim ama birazda itici geldi,soguk mu ne
Ameliyat show yapmış Sergen yani hoş biri olduğunu inkar etmeye gerek yok fakat plastik cerrahinin ilerlemesi ve yaygınlaşmasıyla böyle hepsi aynı tornadan çıkmış gibi hanımefendiler her yerde artık.abi o sarısın hatunu bende begendim ama birazda itici geldi,soguk mu ne
Rodop'un yayınını biraz izledim de. Zaniolo ev tutulmasını istememiş otelde kalacakmış, sene sonu gidecem falan demiş diyor. Umarım doğru değildir, kolpalıyordur
ben yüzü erkeksi duran hatun sevmemAmeliyat show yapmış Sergen yani hoş biri olduğunu inkar etmeye gerek yok fakat plastik cerrahinin ilerlemesi ve yaygınlaşmasıyla böyle hepsi aynı tornadan çıkmış gibi hanımefendiler her yerde artık.
Bir de boyu biraz uzun bu durum da kendisini bir nebze ürkünç yapıyor. Geri kalanı da klasik Rus sakinliğinin yarattığı intiba.
Ben bu şekil genel kurallardan uzak duruyorum çünkü komple paketi değerlendirmek gerekir ama konu dışına çıkmamak adına uzatmayayım.ben yüzü erkeksi duran hatun sevmem
Rodop'un yayınını biraz izledim de. Zaniolo ev tutulmasını istememiş otelde kalacakmış, sene sonu gidecem falan demiş diyor. Umarım doğru değildir, kolpalıyordur
Dedem iki tek atıp sallama modunu açmış gibi.Rodop'un yayınını biraz izledim de. Zaniolo ev tutulmasını istememiş otelde kalacakmış, sene sonu gidecem falan demiş diyor. Umarım doğru değildir, kolpalıyordur
Rodoplar bu ara nedense hep negatif konuşuyor sanki. Annesine falan da saydırıyorlardı laflarıCDS : ''Şimdi ne yapacaksınız?
Zaniolonun Annesi:''Ev arıyoruz, bazılarını gördük, beğendiğimiz bazı çözümler var. Bütün bunları burada cehennemi yaşayan ve artık bir evi olmayanlara saygıyla tekrarlıyorum''
Rodop kolpalıyor olabilir. Bizim yönetim öyle düşünen bir adamı getirmez herhalde35 milyonu getirsin de kardeşim gerisi sorun değildir l
o bu ara hiç haber alamıyor amaTürkiye sınırları içinde Nevzat Dindar dışında birini ciddiye almaya gerek yok muhabirlerden.
CDS: ''Roma'da sorun neydi?''Rodop kolpalıyor olabilir. Bizim yönetim öyle düşünen bir adamı getirmez herhalde
2 ay sürmez aslan dövmesi yaptirip Italyadan en sevdigi makarna ustasini Istanbula yerlestirirRodop'un yayınını biraz izledim de. Zaniolo ev tutulmasını istememiş otelde kalacakmış, sene sonu gidecem falan demiş diyor. Umarım doğru değildir, kolpalıyordur