Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırını tekrardan 11+5 yapsınlar ya. Şerefsizlik yapmasınlar.

Moura Fener işi olmaz çünkü Tottenham hücumcu açısından sıkışık durumda adam kadroya giriyor Bryan Gil gitmişti zaten. Yazın bedava olabilir iyi topçu ben çekinirim ama Fener'den yol olmaz kısa vadede.

Şu kadroya yurt dışından bir firmayla senelik 30 m euro'dan 5 yıl toplamda 150 m euro'luk bir stad isim hakkı güzel olur.

4 de 1 verseler bizimkiler hemen imzalar. Bayern Allianzla yeni sözlesme imzaliyormus ve artik 8 milyon yerine 13 milyon alacakmis. Man City ve Barcelona haric 30 milyon alan var midir dünyada?

Moura Fener işi olmaz çünkü Tottenham hücumcu açısından sıkışık durumda adam kadroya giriyor Bryan Gil gitmişti zaten. Yazın bedava olabilir iyi topçu ben çekinirim ama Fener'den yol olmaz kısa vadede.
samiyen haber denen arkadas menajer önerdi dedi,fbliler de atladı sazan gibi

Zakharyan transferi konusunun Cicaldau-Morutan ikilisiyle kıyaslanmasını birkaç bakımdan realistik bulmadım. Rumen gençlerin 'wonderkid' sayılması bile doğru olmazdı; 22 ve 24 yaşındaki futbolcuların o statüde sayılması için, ciddi sayılabilecek liglerde oyuna va skora dair hatrı sayılır istatistikler elde etmiş olması gerekirdi ki Rumen Ligi Avrpanın en zayıflarından biri, bunlar da varsayıldığı gibi uçup kaçmamışlar o zayıf ligde hani...

Zakharian ise hem 20 yaşını henüz tamamlamamış olması itibariyle direkt 'kid' yaşında, hem de çok daha ciddi bir ligde önemli istatistikler elde etmiş durumda...Öncesinde-sonrasında, bizim Rumenler için Avrupanın 5 büyük liginden ciddi takımların ilgisine dair kaydadeğer haber görmedim. Zakharian için Chelsea' nin ilgisine ise şaşırmadım. Bu iki Rumen futbolcunun toplamının 2+ katını edecek potansiyeldedir benim gözümde (Mevcut halleriyle; Cica 2, Morutan 5, Zakharian 10; yaşı itibariyle fazlası da mümkündür)...

4 de 1 verseler bizimkiler hemen imzalar. Bayern Allianzla yeni sözlesme imzaliyormus ve artik 8 milyon yerine 13 milyon alacakmis. Man City ve Barcelona haric 30 milyon alan var midir dünyada?
Stadyuma o kadar vermiyorlarsa bi forma sponsorluğu güzel olurdu. PSG Accor'dan 65 Barcelona Spotify'dan 57.5 City Etihad'dan 55 United Team Viewer'dan 55 alıyormuş bizim kadroya da şöyle 20'lik bir sponsor bulsak bile yeter 10'da stadyuma buluruz 30'a tamamlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt