Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Yabancı sınırını tekrardan 11+5 yapsınlar ya. Şerefsizlik yapmasınlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum konumunun hakkını versen artık depremlerı tahmın etsen dıyorum yoksa kaldırla bu zahanın sözleşmesi bitiyomus,gelsin sampiyonlar ligi görür
Başkan Zaniolo'ya neden soğuksun adam solak uzun boylu camış gibi bir Kerem. Şutu daha kötü dribblingi daha iyi.dostum konumunun hakkını versen artık depremlerı tahmın etsen dıyorum yoksa kaldır
istanbulda deprem ya hiç olmayacak ya da 2040 sonrası dedim ya.izmire ve adanaya bakmadım.bakacagımdostum konumunun hakkını versen artık depremlerı tahmın etsen dıyorum yoksa kaldır
ısınamadıgım bi topcuBaşkan Zaniolo'ya neden soğuksun adam solak uzun boylu camış gibi bir Kerem. Şutu daha kötü dribblingi daha iyi.
Zekeriya için gelişmeler müspetti şu an için haber yok yarın bitti haberlerini duyabiliriz.Zikaryan geldi mi
FM’de almistim efsanelerimden birisi olmustu.barış alperin bire bir aynısı Norwich City de var .. Sargent
Onların kadroya bakarken lig de bizim kadroya bakan büyük topçu bizim yönetime mesaj atar beni de alın der.fb büyük topcu alamaz arkadaşlar merak etmeyın
Şu kadroya yurt dışından bir firmayla senelik 30 m euro'dan 5 yıl toplamda 150 m euro'luk bir stad isim hakkı güzel olur.
samiyen haber denen arkadas menajer önerdi dedi,fbliler de atladı sazan gibiMoura Fener işi olmaz çünkü Tottenham hücumcu açısından sıkışık durumda adam kadroya giriyor Bryan Gil gitmişti zaten. Yazın bedava olabilir iyi topçu ben çekinirim ama Fener'den yol olmaz kısa vadede.
Zaharyan yetmez bir de Hacirayt gelsin diyenler??
Stadyuma o kadar vermiyorlarsa bi forma sponsorluğu güzel olurdu. PSG Accor'dan 65 Barcelona Spotify'dan 57.5 City Etihad'dan 55 United Team Viewer'dan 55 alıyormuş bizim kadroya da şöyle 20'lik bir sponsor bulsak bile yeter 10'da stadyuma buluruz 30'a tamamlarız.4 de 1 verseler bizimkiler hemen imzalar. Bayern Allianzla yeni sözlesme imzaliyormus ve artik 8 milyon yerine 13 milyon alacakmis. Man City ve Barcelona haric 30 milyon alan var midir dünyada?
ısınamadıgım bi topcu
zakaryan ısterım