Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetenin en az 15 tane kaçırdığı net gol vardır hem de öyle böyle net pozisyonlar değil yani serdar gürler girse en azından yarısını atmıştı , tarihimizin en kötü transferi bence Bouzid falan bile böyle değildir yani böyle rezillik olmaz.O yüzden 4-5 ne varsa elden çıkarmak lazım bu adam 3-4 sene bir dünya para alacak sonra nasıl göndereceğiz diye ağlarız.

Zeki'yi hiç istemiyorum ama Zeki Çelik mi Mert Müldür mü desem hangisi daha iyi

Yahu bırakın debelenmeyi, çer çöpe para dağıtmayalım, anlaşalım uygun bir bedelle Başakşehirle gelsin Dubois

Bizi Avrupa Şampiyonası için paravan olarak kullanmak isteyen Rıdvan 'ı alırsa yönetim koskoca kulübü aşağılamış olurlar. Bizi kullanma isteyen böyle bir adamın hala kapısında yatmak onursuzluktur kimse kusura bakmasın. Başkan Faruk Süren veya Özhan Canaydın olsa güzel bir cevap verirlerdi bu kendini bir b.k sanan yeni yetme Rıdvan'a...

Transferin sarpa saracağı yine belli oldu. Hiç mi değişmeyecek bu kulüp

Mert'ten kötüsünü bulup bir de para mı vereceğiz yav. İkisini de doğru düzgün izlemedim o yüzden sormuştum da biz bu Zeki'yi niye alıyoruz öyleyse
yok ya açık ara Zeki tabii bakma yani Mert diyenler komik Mert denen protez bacaklı Avrupa doğumlu olmasına rağmen Zeki kadar Avrupa kariyeri bile yok sadece temposu var ne savunması iyi ne hucümü , Zeki en azından daha standart performansı olan bir oyuncu defansı da iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt