Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey transferinin alışlarda fiyat kasacağını buraya yazmıştım, millet tüccarRennes Boey transferinden sonra Fiyat yükseltmiş. transferin uzama sebebi bu sağ bek için.
Rıdvan için de, Rıdvan yarım dönem opsiyonsuz kiralık gelmek istiyor.
Tabii ki Zeki ya Mert rezil bir futbolcu.Zeki'yi hiç istemiyorum ama Zeki Çelik mi Mert Müldür mü desem hangisi daha iyi
Zeki'yi hiç istemiyorum ama Zeki Çelik mi Mert Müldür mü desem hangisi daha iyi
Bin kere MertTabii ki Zeki ya Mert rezil bir futbolcu.
Mert'ten kötüsünü bulup bir de para mı vereceğiz yav. İkisini de doğru düzgün izlemedim o yüzden sormuştum da biz bu Zeki'yi niye alıyoruz öyleyse
Zeki.Zeki'yi hiç istemiyorum ama Zeki Çelik mi Mert Müldür mü desem hangisi daha iyi
Mert'ten kötüsünü bulup bir de para mı vereceğiz yav. İkisini de doğru düzgün izlemedim o yüzden sormuştum da biz bu Zeki'yi niye alıyoruz öyleyse
Zeki çok ciddi düşüşte Mert aynı şekilde düşüşte sadece 2 yaş daha genç şu an bakarsak Mert 1 adım öndedir.Zeki'yi hiç istemiyorum ama Zeki Çelik mi Mert Müldür mü desem hangisi daha iyi
yok ya açık ara Zeki tabii bakma yani Mert diyenler komik Mert denen protez bacaklı Avrupa doğumlu olmasına rağmen Zeki kadar Avrupa kariyeri bile yok sadece temposu var ne savunması iyi ne hucümü , Zeki en azından daha standart performansı olan bir oyuncu defansı da iyi.Mert'ten kötüsünü bulup bir de para mı vereceğiz yav. İkisini de doğru düzgün izlemedim o yüzden sormuştum da biz bu Zeki'yi niye alıyoruz öyleyse
üç bin kere Zeki mi diyeyim ne diyeyimBin kere Mert