Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.186
- 24.210
- 3.093
Eyvah!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni diye yazmışlar , girdim baktım takip ettigi doğru ama yeni ki eski mi belli değilYeni mi acaba bide iyi mi bu adam
Mantıklı öneri becali mecali çıkmadın sağdan soldan bidePopescu ile hagiye sorun alın diyorsa almayın!
Linnes gelsin
Tebrik ediyorum bu yorumdan dolayı. Bu yönetime güvenilmeyecekse kime güvenilecek? Haber çıkmaması daha hayırlı. Şimdi kulüpler kan emici gibi fiyat yükseltiyordur. Sağlam durmak gerekiyor.Sn. Özbek Gs'nin parasini dikkatli harciyor diye hedef oluyorsa yaziklar olsun o taraftar bozuntularina. Bek konusunda biraz gec kalinmis olabilir ama bunlara kalsa Boey'den gelen 35'i hemen 2 riskli transfer icin dokecekler.
Sakatlıktan yeni çıkmış 26 yaşındaki romanyalı. Sözleşmesi bitiyormuş. Çikaldo kazığını unuttuk sanıyorlar. Uluslararası NETWORKNerden buluyoruz bu tüp cöpleri yaw
Adamin rumen Ligindeki Sofascore ratingi Ortalamanin altinda
Gördüğüm en klas göllerden biriydi. Hatta bence kariyer gölü Ümit Karan'ın.Karanın golü cok klas yaw.