Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağda solda vizyon satıp 4.transfer döneminde takımı sağ ve sol beksiz bırakıp öyle hiç bir şey olmamış gibi sessizliğe bürünemezsiniz.

Adsız.jpg

canımız ciğerimiz ama topun kıymetini hiç bilmiyor yahu. tabi ıslıklamak son derece yanlış.

Rumen futbolcu?

stancu.jpg

Takımıyla beraber Antalya'ya kampa gelen 23 yaşındaki golcü, Galatasaraylı yöneticiler ile Gici Becali'nin anlaşmaya varması sonrası bugün sabah idmanından sonra valizini toplayıp kamp yapılan otelden ayrıldı ve sözleşme yapmak üzere İstanbul yolunu tuttu.

Nerden buluyoruz bu tüp cöpleri yaw

Adamin rumen Ligindeki Sofascore ratingi Ortalamanin altinda

Sn. Özbek Gs'nin parasini dikkatli harciyor diye hedef oluyorsa yaziklar olsun o taraftar bozuntularina. Bek konusunda biraz gec kalinmis olabilir ama bunlara kalsa Boey'den gelen 35'i hemen 2 riskli transfer icin dokecekler.
Tebrik ediyorum bu yorumdan dolayı. Bu yönetime güvenilmeyecekse kime güvenilecek? Haber çıkmaması daha hayırlı. Şimdi kulüpler kan emici gibi fiyat yükseltiyordur. Sağlam durmak gerekiyor.
Sol bek transferinde de belli ki para gelince planlar değişti. Daha iyisi zorlanıyor. Ben mutlaka hazırda sol bek bekletildiğini düşünüyorum.

Nerden buluyoruz bu tüp cöpleri yaw

Adamin rumen Ligindeki Sofascore ratingi Ortalamanin altinda
Sakatlıktan yeni çıkmış 26 yaşındaki romanyalı. Sözleşmesi bitiyormuş. Çikaldo kazığını unuttuk sanıyorlar. Uluslararası NETWORK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt