Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emerson haberi ufurme bence eğer hoca ısrarla skriniari istiyorsa 3lu düşünüyordur tekrar
Totenham donemi kanat bek oynadi bi donem, fena degildi orada üstat. Belki bu yuzden isteniyordur

Bence kalas bi adam fakat elde bek yok. Opsiyon zorunlu degilse denenmesinde bi sakinca yok ama zorunluysa kalsin istemez. 10-15lik adam degil

Ahmet Kutucu'yu hiç izlemedim, çok ortalama bir oyuncu olduğu hissiyatım var. Çok büyük beklentilere girilmemeli.

Tek sezonluk mucizelerden hep korkarim, Ahmet Kutucu'yu hic izlemedim, sadece 1-2 golune denk geldim. Arda iyi bir teknik direktor olacak ve bence tecrubelerinden ve kisiliginden dolayi genc oyunculari gelistirebilen ya da ekstra motive edebilen bir karakter. Boyle teknik direktor ile calismanin avantajlari da form tuttun mu tam tutuyorsun. Ama Ahmet gercekten ne kadar yetenekli, farkli takimlarda, liglerde, milli takim seviyesinde ekstra birseyler yapabilir mi onu zaman gosterecek.

Umarim euro bazli bir maas baglamayiz, sonra Tarik Camdal ve niceleri gibi ugrasip dururuz..
Gecen sezon alt ligde de iyiydi kutucu. Oyuncunun kendisiyle ilgili bi sorun yok rotasyon icin iyi, fakat burada aşırı ovulmesi garip. Barıştan falan iyi degil ve o bonservis fazla.

1- devre arasında sadece ıskartalar transfer oluyorsa, o zaman devre arası transfer dönemi diye bir şey olmasın. hiç transfer yapmayalım. Kutucu'dan emin miyiz? Ona veriyoruz ama 6 m euro?

2- birisi salt yedek kalacak diye bir kavram yok. Mertens dediğimiz adam 37 yaşında. Maçlar 120 dk oynanıyor neredeyse. Pek tabi dönüşümlü oynayabilir. Sakatlık oluyor.

3- UEFA listesine 3 adam bildirebiliyorsun. Bu herkesçe biliniyor. Gelen oyuncuya da projeni anlatacaksın. Kimse 3 tane UEFA maçında ismi yazılmayacak diye gelmemezlik yapmaz bence. Zaten lig için takviye yapılmalı diyorum. Bugün o 3 UEFA maçında oynayamayacak adamlar, 6 ay sonra Cl oynayacak ama banko. Kutucu da Avrupa'da adının yazılmayacağını bilerek okey demiştir zaten.

1. Kutucu zaten alternatif oyuncu olarak alıyorsun. En tutmamış hali bile hala sende en az 1-2 sezon daha yedek olarak kalıcı olacak. 15m verip alacağın yabancıyla aynı statüde olmuyor yani. Hem mali riski çok daha az, hem de kontenjandan yemiyor. Yazın bir kanat daha almana mali olarak da, kontenjan olarak da engel değil Kutucu. Ha eğer 3-5m'luk ama katkı vereceğine çok inandığın (seneye kiralayacak yer aramayacağın) ve Avrupa listesine yazılmayı beklemeyecek başka adamlar varsa alalım. Tabi yabancı kontenjanından dolayı yerli olmaları gerekebilir. Mesela Eren'i alalım diyorum zaten.
2. Sakatlık olmadığı sürece kalacak yedek. Yunus ve Barış için "yoğun fikstürdeki çok önemli maçtan 3 gün önceki maçta rotasyon" dışında yedek kalmak kabul edilebilir bir şey değil şu an. Mertens için biraz daha sık olabilir, ki ben de Skrinar yerine sağ bek oynayabilen stoper alalım, Mertens'e de alternatif alabiliriz o zaman diye yazdım ama yine diyorum onu alsan bile takımın beyni Mertens'ken sakatlık ve işte zor maç öncesi rotasyon dışında onu da çok fazla kesemeyeceksin.
3. Kutucu belki istemeye istemeye kabullenmiştir, o da Galatasaraylı olması sebebiyle biraz. Sallai de hadi kabullendi diyelim (bu arada bu ikisi yoksa kanatta alternatif kalmadı yine Avrupa'da) üstüne stoper aldık, 10 numara aldık, sağ bek aldık. Üçünü de yazdık herhalde listeye? Sonra? Öyle bir yazıyorsun ki bu 3 limiti hiç yokmuş gibi transfer yapalım. Kaç tane daha alacaksın ve Avrupa'ya yazmayacaksın ki?

İlkay şimdi gelse mantıklı bulurdum çünkü Avrupa ligi hedefimiz düşünüldüğünde çok büyük etki ederdi ancak sene sonu gelecekse bu yaşlarda çok sıcak değilim daha Sara tarzı oyunculara vermek gerekiyor o paraları.

Disasi-İlkay-Kutucu-Eren müthiş bir kış transfer dönemi olurdu.

Kutucu ile kanatları hallettin ve ekstra bir santrafor alternatifin oldu. İlkay ile Mertens ve en azından ligde Sara'yı yedekledin. Gerçi İlkay da kulübede oturmaz da işte bilmiyorum, her maç biri oynamaz artık, Torreira-Mertens-Sara-İlkay her maç biri kulübede oturur. Anca öyle döner orası. Disasi ile de üçlüde sağ stoperi, dörtlüde sağ beki çözdün. Kaan da iyi bir yedek oldu. Ligde de ekstradan Sallai ve Eren ile maçlara enerji katabiliyorsun. Toparlarsa Bats da öyle aslında... Berkan-Demirbay falan da işte back up olarak duruyor.

1. Kutucu zaten alternatif oyuncu olarak alıyorsun. En tutmamış hali bile hala sende en az 1-2 sezon daha yedek olarak kalıcı olacak. 15m verip alacağın yabancıyla aynı statüde olmuyor yani. Hem mali riski çok daha az, hem de kontenjandan yemiyor. Yazın bir kanat daha almana mali olarak da, kontenjan olarak da engel değil Kutucu. Ha eğer 3-5m'luk ama katkı vereceğine çok inandığın (seneye kiralayacak yer aramayacağın) ve Avrupa listesine yazılmayı beklemeyecek başka adamlar varsa alalım. Tabi yabancı kontenjanından dolayı yerli olmaları gerekebilir. Mesela Eren'i alalım diyorum zaten.
2. Sakatlık olmadığı sürece kalacak yedek. Yunus ve Barış için "yoğun fikstürdeki çok önemli maçtan 3 gün önceki maçta rotasyon" dışında yedek kalmak kabul edilebilir bir şey değil şu an. Mertens için biraz daha sık olabilir, ki ben de Skrinar yerine sağ bek oynayabilen stoper alalım, Mertens'e de alternatif alabiliriz o zaman diye yazdım ama yine diyorum onu alsan bile takımın beyni Mertens'ken sakatlık ve işte zor maç öncesi rotasyon dışında onu da çok fazla kesemeyeceksin.
3. Kutucu belki istemeye istemeye kabullenmiştir, o da Galatasaraylı olması sebebiyle biraz. Sallai de hadi kabullendi diyelim (bu arada bu ikisi yoksa kanatta alternatif kalmadı yine Avrupa'da) üstüne stoper aldık, 10 numara aldık, sağ bek aldık. Üçünü de yazdık herhalde listeye? Sonra? Öyle bir yazıyorsun ki bu 3 limiti hiç yokmuş gibi transfer yapalım. Kaç tane daha alacaksın ve Avrupa'ya yazmayacaksın ki?
şu an az işim var. müsait zamanda yazacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt