1. Kutucu zaten alternatif oyuncu olarak alıyorsun. En tutmamış hali bile hala sende en az 1-2 sezon daha yedek olarak kalıcı olacak. 15m verip alacağın yabancıyla aynı statüde olmuyor yani. Hem mali riski çok daha az, hem de kontenjandan yemiyor. Yazın bir kanat daha almana mali olarak da, kontenjan olarak da engel değil Kutucu. Ha eğer 3-5m'luk ama katkı vereceğine çok inandığın (seneye kiralayacak yer aramayacağın) ve Avrupa listesine yazılmayı beklemeyecek başka adamlar varsa alalım. Tabi yabancı kontenjanından dolayı yerli olmaları gerekebilir. Mesela Eren'i alalım diyorum zaten.
2. Sakatlık olmadığı sürece kalacak yedek. Yunus ve Barış için "yoğun fikstürdeki çok önemli maçtan 3 gün önceki maçta rotasyon" dışında yedek kalmak kabul edilebilir bir şey değil şu an. Mertens için biraz daha sık olabilir, ki ben de Skrinar yerine sağ bek oynayabilen stoper alalım, Mertens'e de alternatif alabiliriz o zaman diye yazdım ama yine diyorum onu alsan bile takımın beyni Mertens'ken sakatlık ve işte zor maç öncesi rotasyon dışında onu da çok fazla kesemeyeceksin.
3. Kutucu belki istemeye istemeye kabullenmiştir, o da Galatasaraylı olması sebebiyle biraz. Sallai de hadi kabullendi diyelim (bu arada bu ikisi yoksa kanatta alternatif kalmadı yine Avrupa'da) üstüne stoper aldık, 10 numara aldık, sağ bek aldık. Üçünü de yazdık herhalde listeye? Sonra? Öyle bir yazıyorsun ki bu 3 limiti hiç yokmuş gibi transfer yapalım. Kaç tane daha alacaksın ve Avrupa'ya yazmayacaksın ki?