Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.614
- 14.452
- 2.623
İyi orta saha da var mı ki Rennes’de?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yetkiler aslında her yönetim istiyor ve genellikle de alıyor. Elmas yönetimi de almıştı mesela.Bu dursun her gelisinde biseyler satma yetkisi istiyo cozemedim bu adami ben
Kulüp tarihinin en mizahi olayıMümkün, her gün point oteli arıyordu benim arkadaş istifa etsin diye, ileticez deyip teşekkür edip kapatıyorlardı.
Kendi olağanüstü seçim kararı aldı kendini imha etti de kurtulduk Allahtan.

Zaten iş ilk olarak menajer üzerinden fiyatları öğrenme oyuncu ile anlaşma gibi olup sonra sonlanmaya yaklaşınca resmi yazışma ve teklife dönmez mi? Doue'yi tercih ederim hem Bisakka'ya da daha yakın profil kendisi bence scout ve Okan hocanın da tercihi o olacaktır. Doue ile denildiği gibi anlaşma varsa oluru yüksek ama Doue ile anlaşma meselesine pek inanmıyorum ben.Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın şu an ne Assignon ne Guela Doue için resmi teklifi yok.
Galatasaray bu hafta pazartesi ya da salı Guela Doue ve Assignon için Rennes'e teklif yapacak. Rennes'in istediği rakam 10'ar milyon Euro."
Instagramda GS fotolarını delete etmiş.Zaniolo napmış
Dursun başkandan 1 sağ bek istedik gönlü geniş baskan 2 adet alıyor.
AbvDursun başkan oleyyyy dursun başkan oley
Dursun başkan oleyyyy dursun başkan oley
Çok olması muhtemel.Transfer mi yeni bir manita mi diye sorulunca manita diyecek kaç renkdasim var
transferi seçen ılıktır.Transfer mi yeni bir manita mi diye sorulunca manita diyecek kaç renkdasim var
2023 yılbaşından bu yana harmanım. Tabii ki tereddütsüz hanımefendi diyeceğim.Transfer mi yeni bir manita mi diye sorulunca manita diyecek kaç renkdasim var
Zaniolo 20’ye satılırsa olmaz. Geçen sezon 30 Milyon Boey satıldı bütçe sorun olmamalı bence 30-40 neyse iki üç futbolcu harcanabilirSağ beke 10 milyon fazla. Bu para orta saha işinde daha ucuza gitmemize neden olur
sağ bekte bu sezon dubois ile idare edip, bütün bütçeyi orta saha transferine aktarma fikri kafamda dönüyor.Sağ beke 10 milyon fazla. Bu para orta saha işinde daha ucuza gitmemize neden olur