Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assignon ofansif Doue defansif nasıl biri diğerinin alternatifi olabiliyo la? Böyle planlama mı olur?

Galatasaray muhabiri olmak ne kolay işmiş yahu boşuna gurbet ellerde harap oluyoruz. Aç bir Sosyal platform goy goy yapa yapa parayı kazan.

Transferdeki plan: Elinizdeki tüm sağ beklere talibiz. Hangisi ucuzsa onu alalım.

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın şu an ne Assignon ne Guela Doue için resmi teklifi yok.

Galatasaray bu hafta pazartesi ya da salı Guela Doue ve Assignon için Rennes'e teklif yapacak. Rennes'in istediği rakam 10'ar milyon Euro."
Zaten iş ilk olarak menajer üzerinden fiyatları öğrenme oyuncu ile anlaşma gibi olup sonra sonlanmaya yaklaşınca resmi yazışma ve teklife dönmez mi? Doue'yi tercih ederim hem Bisakka'ya da daha yakın profil kendisi bence scout ve Okan hocanın da tercihi o olacaktır. Doue ile denildiği gibi anlaşma varsa oluru yüksek ama Doue ile anlaşma meselesine pek inanmıyorum ben.

Dursun başkan oleyyyy dursun başkan oley
1719663208144.webp

Hiçbirşey bilmiyoruz, haberimiz yok, yönetim bize hiçbişey sızdırmıyor bizde sizin gibi bekliyoruz diye söyleyin, bizde 7 sülale sövmeyelim size, yayın açıp başlık atıyorlar bide sağbekine kavuştu geliyo diye. Sonra sövdük mü niye sövdün oluyo, teklif yapacakmışız zart zurt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt