Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw siz bu adamları izlemiyosunuz,takip etmiyosunuz,izleseniz de futboldan anlamadığınız için doğru değerlendirme yapamıyosunuz,biri yazdı diye yazıyosunuz

Yasin dediğin çocuk aslen solbek ama solbekte poşete döndüğü için stopere kaydırdılar hamleli heyecanlı amatör ve ergen bir oyun tarzı var,paşa yaşı genç büyüklere çakarım diye oynatmaya çalışıyor erdoğan yeşilyurt bünyamin balcı yasin özcan bunlar aynı kasa

Ümit milli takımda kazımcan gibi birinin yedeğiydi bu çocuk kazımcan iyice sıçınca mecburen buna forma verdiler başka adam yok orda da 2.yarı kazım falan giriyo yine sen hesap et artık çocuğun seviyesini ve kalitesini ,he ilerde gelişir mi belki gelişir ama altyapından çıkma,ne oynadığını bildiğin,yasinden daha garanti bi adamı 2.5 a gönderip ne olacağı muamma koca bir risk olan yasine 6-7 bayılmak dünyadaki en aptalca iştir,tutsa da üstlendiğin risk fazladır ki tutmadığında yasinin maliyet+eminden kaybın x2 davinson maliyeti demek

Oyuncu gitmek istedi diye gidemez,bu çocuğa 10 senedir bakıyorsun para harcıyosun sen 2.5 la harcadığını amorti eder durumdasın,biz emini yetiştirme yurdu,emin için sosyal sorumluluk projesi falan değiliz

Bak gidersin keremi 15 e satarsın oğuzu 4e hadi 5 diyelim alırsın bu anlaşılır

Ama sen emini 2.5 a satıp yasini 7ye alamazsın,bu keremi 7ye satıp oğuzu 15 milyona almak gibi,anlıyosun dimi olayın saçmalığını?
Hep ezbere laflar ediyorsun. Yasin, aslen sol kanat oyuncusuymuş; ihtiyaç olunca boyu da uzun diye stoperde denemişler. Bu sezon ise stoper kadar solbek oynadı ve solbekte rahat ettiğini söylüyor. Tüm bu süreci geçirmiş çocuk da 18 yaşını henüz tamamlamış biri yani!

Maçları izlemiyorsan, haberleri takip etmiyorsan, istatistiklere baksan bari...

Kayseri’de interneti kestiler bir yere girilmiyor. Sadece foruma girebiliyorum. Diğer konuya yazamadım yetkim yokmuş. Buraya yazabiliyorum. İnstagram, X falan açılmıyor. Ya sabır..
1,5 milyon insanın yasadığı büyükşehirde anneme ve babama ulaşamadım, ayıptır ya. Sabit hattın yoksa hiç bir şekilde iletişim kuramıyorsun. Onu da dinliyorlardır zaten. Üstüne basa basa interneti keseceklerine suriyelilerin dönüş biletini kesip deport etsinler dedim.

Tam böyle akşam saatleri yönetime inanmaya başlıyoruz ufak bir umut ışıltısı oluyor gecesine çat diye yüzümüze kapıyı çarpıyorlar sonra sinirleniyoruz. :asd:
DG3N5VOXYAAIo9T.jpg

HAP :asd:

Yaw siz bu adamları izlemiyosunuz,takip etmiyosunuz,izleseniz de futboldan anlamadığınız için doğru değerlendirme yapamıyosunuz,biri yazdı diye yazıyosunuz

Yasin dediğin çocuk aslen solbek ama solbekte poşete döndüğü için stopere kaydırdılar hamleli heyecanlı amatör ve ergen bir oyun tarzı var,paşa yaşı genç büyüklere çakarım diye oynatmaya çalışıyor erdoğan yeşilyurt bünyamin balcı yasin özcan bunlar aynı kasa

Ümit milli takımda kazımcan gibi birinin yedeğiydi bu çocuk kazımcan iyice sıçınca mecburen buna forma verdiler başka adam yok orda da 2.yarı kazım falan giriyo yine sen hesap et artık çocuğun seviyesini ve kalitesini ,he ilerde gelişir mi belki gelişir ama altyapından çıkma,ne oynadığını bildiğin,yasinden daha garanti bi adamı 2.5 a gönderip ne olacağı muamma koca bir risk olan yasine 6-7 bayılmak dünyadaki en aptalca iştir,tutsa da üstlendiğin risk fazladır ki tutmadığında yasinin maliyet+eminden kaybın x2 davinson maliyeti demek

Oyuncu gitmek istedi diye gidemez,bu çocuğa 10 senedir bakıyorsun para harcıyosun sen 2.5 la harcadığını amorti eder durumdasın,biz emini yetiştirme yurdu,emin için sosyal sorumluluk projesi falan değiliz

Bak gidersin keremi 15 e satarsın oğuzu 4e hadi 5 diyelim alırsın bu anlaşılır

Ama sen emini 2.5 a satıp yasini 7ye alamazsın,bu keremi 7ye satıp oğuzu 15 milyona almak gibi,anlıyosun dimi olayın saçmalığını?
Yasin Özcan konusuna katılmıyorum bir çok maçını izledim gayet iyiydi o maçlarda sol bekte de dengeli idi. 2 sezondur Kasımpaşa'da gittikçe yükseliyor. Onun dışında Emin Bayram konusunda 2.5+%50 ise anlaşma kötü bir anlaşma diyorum. 4+%50 ise makul geliyor bana Emin'in piyasasını 7 milyon olarak düşündüğüm için eğer Ali Naci'nin dediği gibi satışta bizim de söz hakkımız olacaksa makul olur diyorum. İlk değil bu tarz anlaşmalar gözümüzün önünde oldu işte Gedson örneğinde. O zaman Benfica için Gedson'u 6+%50'ye sattığında Benfica için iyi anlaşma denmişti.

Bizim net 8 defans oyuncumuz olmalı

Kaan Nelsson Sanchez Abdül Köhn
5 tane ediyor
1 sağ bek eksik
1 sol bek eksik

Kaan için hangi mevkide oynatılacağına karar verilmeli. Sağ bek yedeği mi yoksa stoper yedeği mi, yoksa orta saha yedeği mi? Ona göre adam alınmalı.

Zamanında şiddetle muhalefet ettiğim Tarık Çamdal transfer edilsin diye kıyameti koparanlar da new gen. Cafu gibi bir şey hayal ediyorlardı; hayallerinde s...
Tarık bu hayatta biraz şansın olacağın karşılıgı resmen ya hic bir halt yapmadan 4 sene tesislerde çaycı gibi dur ama paranıda al, o zaman birde turklerde euro uzerinden alıyordu. Bir çok kotü transferimiz olduda bana göre en beteri işte bu herifti yav.

Avrupa listesine Türkiye dışından yetişmiş 17 oyuncu yazabiliyoruz. 12 yabancı + Günay, Kerem Demirbay, Berkan ve Kaan Ayhan var.
Toplam 16.
Türkiye’de yetişmiş Kerem, Barış ve Abdülkerim var.
Altyapıdan sınırsız oyuncu yazabilirsin. Rotasyonda iş yapacak sadece Yunus var.
Toplam 20.
3-4 sakatlık, ceza çıksa rotasyon 16-17 kişilere düşüyor.
Bu yüzden sözleşmesi süren stratejik oyuncularını bu paralara göndermek gibi bir lüksün yok.

Altyapıdan sınırsız (yani B listesi) derken kaçtı unuttum ama yaş sınırı var onda, işte bilmemkaç yıldır sende olacak ve X yaş altı olacak. Yoksa 25 yaşında altyapı oyuncularını toplayıp dolduramıyorsun sınırsız. 17 HG olmayan, 8HG kontenjanı oluyor, bunun 4'ü altyapı HG olmak zorunda...

Bizim net 8 defans oyuncumuz olmalı

Kaan Nelsson Sanchez Abdül Köhn
5 tane ediyor
1 sağ bek eksik
1 sol bek eksik

Kaan için hangi mevkide oynatılacağına karar verilmeli. Sağ bek yedeği mi yoksa stoper yedeği mi, yoksa orta saha yedeği mi? Ona göre adam alınmalı.
Metehan dönüyor daha Ross var göndermemiz gereken. Kazımcan dönüyor. Gönderilmesi gerekenleri nasıl göndereceğiz acaba? Yusuf, Sergio, yabancı sınırı 12 kalır ise Dubois gibi oyuncularda var çünkü.

Yine yalan-dolana varacak makyajlı satışlar ve kiralar olacaksa hiç yapılmasın daha iyi. Kıçı kırık takımlar bile 10 maç oynamış genç adamı 5 kağıda ittirirken biz Emin Bayram'ı bedavaya bırakıyoruz. Halam eniştem çıkarsa gibi imkansıza yakın bonus maddeleriyle yollanan adamların hiç birini almadılar.

Metehan dönüyor daha Ross var göndermemiz gereken. Kazımcan dönüyor. Gönderilmesi gerekenleri nasıl göndereceğiz acaba? Yusuf, Sergio, yabancı sınırı 12 kalır ise Dubois gibi oyuncularda var çünkü.
Kazımcan'ı doğrudan Tff 1.Lig'e versinler. Ross falan hikaye zaten. Alacağımız en az 3, en fazla 5 yabancı olacak. Cicaldau, Dubois, Ross ve Yusuf gibi kadroda işe yaramayacak adamlardan maksimum şekilde para koparmaya bakmalıyız

Fener geçen sene gitti 8+3 yüzünden Cengiz'e 15 m euro bayıldı dün Çağlar'ı 8.5 m euro'ya aldılar biz 2 senedir Abdülkerim'in +3 yerli olmasından dolayı açık ara fark yarattık o olmasa muhtemelen çok şey değişirdi.

Bizde kanatlarda Kerem ve Barış olmasa yerli ihtiyacımız acil olsaydı Alanyaspor kapıyı 6'dan değil 10 m euro'dan açardı ister al ister alma derdi. 2 gün sonra yerli ihtiyacı olduğunda elimiz zayıf kaldığında düşenin dostu olmaz derler 1 yerine 2 isterler.

Bu işin ne güzel örneği bu sene beşiktaş olacak ne kadar iyi takım kursalar kursunlar yerlileri zayıf kalacağı için yine şampiyonluk adayı olamayacaklar. Yasin Özcan'ı istiyorlar 7 m euro fiyat çekiyorlar ister al ister alma diyorlar.

Hep ezbere laflar ediyorsun. Yasin, aslen sol kanat oyuncusuymuş; ihtiyaç olunca boyu da uzun diye stoperde denemişler. Bu sezon ise stoper kadar solbek oynadı ve solbekte rahat ettiğini söylüyor. Tüm bu süreci geçirmiş çocuk da 18 yaşını henüz tamamlamış biri yani!

Maçları izlemiyorsan, haberleri takip etmiyorsan, istatistiklere baksan bari...
Tmde sol kanat işaretli diye solkanat sanıyorsun

Emin de ön libero işaretli,emin ön libero mu oldu,çocuk solbek stoper arası takılıyor ne sol kanadı

Sen eren elmalıyı erdoğan yeşilyurtu bünyamin balcıyı yusuf erdoğanı beğenen ve isteyen adamsın bana yasin özcanı savunma lütfen

Kazımcan'ı doğrudan Tff 1.Lig'e versinler. Ross falan hikaye zaten. Alacağımız en az 3, en fazla 5 yabancı olacak. Cicaldau, Dubois, Ross ve Yusuf gibi kadroda işe yaramayacak adamlardan maksimum şekilde para koparmaya bakmalıyız
İşte o noktada elimiz çok zayıf. Dubois satabileceğimiz takımlara baktığında maaşı yüksek. Ross maaşı düşük olduğundan nispeten kolay olur. Yusuf beklentim olan oyuncuydu ama Basel'de de yapamadı onun durumu Sergio ile birlikte en zor durumlardan biri kiralık gidecek herhalde. Eyüp'e gitse bari Dubois veya Sergio.

Fener geçen sene gitti 8+3 yüzünden Cengiz'e 15 m euro bayıldı dün Çağlar'ı 8.5 m euro'ya aldılar biz 2 senedir Abdülkerim'in +3 yerli olmasından dolayı açık ara fark yarattık o olmasa muhtemelen çok şey değişirdi.

Bizde kanatlarda Kerem ve Barış olmasa yerli ihtiyacımız acil olsaydı Alanyaspor kapıyı 6'dan değil 10 m euro'dan açardı ister al ister alma derdi. 2 gün sonra yerli ihtiyacı olduğunda elimiz zayıf kaldığında düşenin dostu olmaz derler 1 yerine 2 isterler.

Bu işin ne güzel örneği bu sene beşiktaş olacak ne kadar iyi takım kursalar kursunlar yerlileri zayıf kalacağı için yine şampiyonluk adayı olamayacaklar. Yasin Özcan'ı istiyorlar 7 m euro fiyat çekiyorlar ister al ister alma diyorlar.
Kimse kusura bakmasın ama Süper Lig'de 1-2 sezon full oynamış ve potansiyelini ıspat etmiş oyuncuları öyle 1-2 milyona alamazsın, hangi ligde öyle ucuza oyuncu var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt