Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunaydinler hayirli nobetler

33f45b42-6700-4355-89e3-5012fc0fd8cd.webp

Emin Bayram cidden 2.5 milyona falan satilirsa rezalet. O fiyata neden satiyorsun sok yerli rotasyonuna. Yasayacaklarimizin bir fragmani gibi olur buda... Yaziklar olsun ya.

Şu içeriğin mükemmelliği hakkında konuşuldu mu
Konuşulduysa bile bir daha konuşalım nolur, siteye yeni giriş yaptım

herifin ne güzel medya ekibi varmış yani - kaliteli redner alınmış - stad falan cuk aynı

zanilo da acele yapmazsak istedigmizi aliriz.kanimca.
emin'in 2.5 gibi garip meblağ denmesine uyuzum gitmesinden ziyade - GS'den bu kadar ucuza oyuncu alınmamalı kesinlikle. (%50 si bile olsa adama 5M diyorsun...şu paşada stoper çocuk için paşa sana 6 7 çekiyor mesela). neyse uzatmanında alemi yok.(bu durumda hiç bir stoperimiz satılık değil ve nellson ile sözleşme yenileniyor diye algılıyorum)

dün Gedson benfica örneği verildi o açıdan - 50 takla atarsan at fubtolcu kapımızda bile yattı benfica vermedi diye 16M dan geri adım atmadı diye.

Zaniolo için Benfica-Gedson tutumu şart. hiç geri adım atmayacaksın - 20 ise 20 koyan alır.

emin'in 2.5 gibi garip meblağ denmesine uyuzum gitmesinden ziyade - GS'den bu kadar ucuza oyuncu alınmamalı kesinlikle. (%50 si bile olsa adama 5M diyorsun...şu paşada stoper çocuk için paşa sana 6 7 çekiyor mesela). neyse uzatmanında alemi yok.(bu durumda hiç bir stoperimiz satılık değil ve nellson ile sözleşme yenileniyor diye algılıyorum)

dün Gedson benfica örneği verildi o açıdan - 50 takla atarsan at fubtolcu kapımızda bile yattı benfica vermedi diye 16M dan geri adım atmadı diye.

Zaniolo için Benfica-Gedson tutumu şart. hiç geri adım atmayacaksın - 20 ise 20 koyan alır.
Dostum günaydınnn

hgbfv.webp

bu arada dün 2 foto değişti falan -yayın sonrasında esas fotoyu koyuyorlar.

Doue %90 olmuş diye bakıyorum dünkü konuşmalardan sonra - o iyi oldu. umarım parlar boey gibi.

bu akşam trasnfer konusu olmaz gibi - maça kadar olan kısmı bilmem tabi

iki senaryo var

1)avusturya bizi eler : Montellaya giyidrme yayınları olur
2) avusturyayı eleriz : İşte bizim çocuklar- yolumuz açık finale kadar güzellemeleri gelir.

Transfer için sezon öncesi kampa kadar süre istedi , yetiştireceğiz dedi. Geçen sene Temmuz'dan beri ihtiyaç olan ''8'' numara ve Ocak ayından beri boş olan ''sağ bek'' için hala menajer görüşmesi , önerilmesi falan biraz can sıkıcı ve güven kaybettirici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt