- 5 Eylül 2014
- 84.569
- 70.362
- 4.513
Burjuva gscliler uyuyorUyanın!
Emekçi gscliler iş başında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burjuva gscliler uyuyorUyanın!
büyük ihtimalle - geçen senede kadroda süre alamam adam akıllı diye kiralık gitmişti zaten.emin mi çok istedi acaba
Emin'i 3e 4e satan Barış'ı da 25i gördüğü an paketler
Şu içeriğin mükemmelliği hakkında konuşuldu mu
Konuşulduysa bile bir daha konuşalım nolur, siteye yeni giriş yaptım
günaydın G.Veren beyefendiGünaydinlar efendim
gitmek istio napalım(
emin'in 2.5 gibi garip meblağ denmesine uyuzum gitmesinden ziyade - GS'den bu kadar ucuza oyuncu alınmamalı kesinlikle. (%50 si bile olsa adama 5M diyorsun...şu paşada stoper çocuk için paşa sana 6 7 çekiyor mesela). neyse uzatmanında alemi yok.(bu durumda hiç bir stoperimiz satılık değil ve nellson ile sözleşme yenileniyor diye algılıyorum)zanilo da acele yapmazsak istedigmizi aliriz.kanimca.
Dostum günaydınnnemin'in 2.5 gibi garip meblağ denmesine uyuzum gitmesinden ziyade - GS'den bu kadar ucuza oyuncu alınmamalı kesinlikle. (%50 si bile olsa adama 5M diyorsun...şu paşada stoper çocuk için paşa sana 6 7 çekiyor mesela). neyse uzatmanında alemi yok.(bu durumda hiç bir stoperimiz satılık değil ve nellson ile sözleşme yenileniyor diye algılıyorum)
dün Gedson benfica örneği verildi o açıdan - 50 takla atarsan at fubtolcu kapımızda bile yattı benfica vermedi diye 16M dan geri adım atmadı diye.
Zaniolo için Benfica-Gedson tutumu şart. hiç geri adım atmayacaksın - 20 ise 20 koyan alır.
günaydın bayımDostum günaydınnn