Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunaydinler hayirli nobetler

33f45b42-6700-4355-89e3-5012fc0fd8cd.webp

Emin Bayram cidden 2.5 milyona falan satilirsa rezalet. O fiyata neden satiyorsun sok yerli rotasyonuna. Yasayacaklarimizin bir fragmani gibi olur buda... Yaziklar olsun ya.

zanilo da acele yapmazsak istedigmizi aliriz.kanimca.
emin'in 2.5 gibi garip meblağ denmesine uyuzum gitmesinden ziyade - GS'den bu kadar ucuza oyuncu alınmamalı kesinlikle. (%50 si bile olsa adama 5M diyorsun...şu paşada stoper çocuk için paşa sana 6 7 çekiyor mesela). neyse uzatmanında alemi yok.(bu durumda hiç bir stoperimiz satılık değil ve nellson ile sözleşme yenileniyor diye algılıyorum)

dün Gedson benfica örneği verildi o açıdan - 50 takla atarsan at fubtolcu kapımızda bile yattı benfica vermedi diye 16M dan geri adım atmadı diye.

Zaniolo için Benfica-Gedson tutumu şart. hiç geri adım atmayacaksın - 20 ise 20 koyan alır.

emin'in 2.5 gibi garip meblağ denmesine uyuzum gitmesinden ziyade - GS'den bu kadar ucuza oyuncu alınmamalı kesinlikle. (%50 si bile olsa adama 5M diyorsun...şu paşada stoper çocuk için paşa sana 6 7 çekiyor mesela). neyse uzatmanında alemi yok.(bu durumda hiç bir stoperimiz satılık değil ve nellson ile sözleşme yenileniyor diye algılıyorum)

dün Gedson benfica örneği verildi o açıdan - 50 takla atarsan at fubtolcu kapımızda bile yattı benfica vermedi diye 16M dan geri adım atmadı diye.

Zaniolo için Benfica-Gedson tutumu şart. hiç geri adım atmayacaksın - 20 ise 20 koyan alır.
Dostum günaydınnn

hgbfv.webp

bu arada dün 2 foto değişti falan -yayın sonrasında esas fotoyu koyuyorlar.

Doue %90 olmuş diye bakıyorum dünkü konuşmalardan sonra - o iyi oldu. umarım parlar boey gibi.

bu akşam trasnfer konusu olmaz gibi - maça kadar olan kısmı bilmem tabi

iki senaryo var

1)avusturya bizi eler : Montellaya giyidrme yayınları olur
2) avusturyayı eleriz : İşte bizim çocuklar- yolumuz açık finale kadar güzellemeleri gelir.

Transfer için sezon öncesi kampa kadar süre istedi , yetiştireceğiz dedi. Geçen sene Temmuz'dan beri ihtiyaç olan ''8'' numara ve Ocak ayından beri boş olan ''sağ bek'' için hala menajer görüşmesi , önerilmesi falan biraz can sıkıcı ve güven kaybettirici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt