Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağabey zaten olayı şu eksende değerlendiriyorum ben.

Bizim yerliler gidiyor 1 sene oynasa 2 seneye dönüyor.

Hakan 3-4 farklı hocayla İtalya'da çalıştı, her sene 10-20 arası skor katkısı yaptı.

10 no oynadı, 8 oynadı, 6 oynadı, bunların türevlerini de oynadı, hepsinde bir nokta başarılı oldu.

Milli takımda da bu rollerin hepsini oynadı, eleştiriliyor da 100 maçta 21 golü var bir o kadar belki asisti de vardır, kaç tane milli oyuncu şu noktaya erişebiliyor.

Ümit millide oynadığı dönemlerden beri bilirim Hakan'ı, çok da çalışkandır, diğer türlü yıllarca İtalya'da barınamazdı.

Bu transferin tartışılacak tek yönü maliyet, başka bir şey değil.
bi tik bende kronolojiksel gideyim senden ilham alip ;

hafizam yaniltmiyorsa ,
2023 - 2024 serie a midfielder of the year *award.
odulunu almisti . ki, bu bile basli basina meydan okuma idi o sezon ozelinde .ayni sezon ligi ve yerel super kupayi kazandilar .

bu arada bu *odulu bu yil milan 'li -> reijnders aldi .
yeni sezonda mcity de yer alacak.

hakan'a tekrar donersek ,

- goreceli elbette -
^caliskanlik kismina bir ekleme de ben yapayim ;
acikcasi yorumlar da bu ^yonunun es gecilmesi
ve veya tersine bakisa - sasirdigimi belirtmem gerekir .
hakan bu yas da bile bu yonu ile de takimi ayakta tutan ana arter merkez idi . gercek bir hibrid merkezi sistem .
ki, 352 denklem de bunun matematigi daha ekstra eforlu cereyan etti ,nedeni de inter'in genel as 11 dolayli agirlikli olarak yasli bir takim olmasi .
hakan'in sisteme uyumu, sistemin hakan'a entegre olmasini nacizane izlerken buyuk keyif aldigim bireysel performans gozlemi idi .

serie a ozelinde , gattuso,pioli donemini gectim,,
salt inzaghi donemi nin basarisindaki paydaslar da nazarim da saha ici ilk mimar isim sirasiyla hakan , bastoni,lautaro, barella, devsirme sol ful dimarco, sonradan gelen mikhi, kaleci ,vs diye siraliyabilirim .
gorece.

bariz olan ,
-ana arter oyuncular- sistem icinde stratejik faktor .
hakan bunu milan ve inter gibi iki dunya dev'in de kac sezondur yapiyor . hakan'in yer aldigi takimlarda ; gattuso nun oyunu kaotik di ,
pioli nin mantikli ,eldeki oyuncuyla uyumlu 4 lu sisteminin istikrarli zemini ,,
inzaghi donemi ise kollektif 352 nin saha iyi cok dogru yayilimla transitions'u istikrarli sekilde mac boyu yapabilmeleri olarak - hatirlacayagim .

son olarak ,

genel bundes ve umit milli den bugunlere ^dedigin gibi , takdir edilesi bir yolculuk seruveni .

kapanis da dedigin nokta ile de hem fikirim < - > $ .

saygi ve selamlar .

Ozcimbomblu calhanogluna istemeyen gassarayli varsa, komik durmakta.

sara sakatlanmasa coktan 50 ye kitlemıstık zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt