Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sara+20 ye hakan okim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tırt kaynakmışSamiyen
biz mı verıyoz 20Sara+20 ye hakan okim
Tamam rez aldım meşazı son 16da anlaştıkYok artık. Psg 14 sene kamyonla para döktü zar zor çıktı oraya. İlk 24 yapıp son 16 yaparsak başarıdır
bi tik bende kronolojiksel gideyim senden ilham alip ;Ağabey zaten olayı şu eksende değerlendiriyorum ben.
Bizim yerliler gidiyor 1 sene oynasa 2 seneye dönüyor.
Hakan 3-4 farklı hocayla İtalya'da çalıştı, her sene 10-20 arası skor katkısı yaptı.
10 no oynadı, 8 oynadı, 6 oynadı, bunların türevlerini de oynadı, hepsinde bir nokta başarılı oldu.
Milli takımda da bu rollerin hepsini oynadı, eleştiriliyor da 100 maçta 21 golü var bir o kadar belki asisti de vardır, kaç tane milli oyuncu şu noktaya erişebiliyor.
Ümit millide oynadığı dönemlerden beri bilirim Hakan'ı, çok da çalışkandır, diğer türlü yıllarca İtalya'da barınamazdı.
Bu transferin tartışılacak tek yönü maliyet, başka bir şey değil.
Sara'yı çok rahat 15-120 ye satarım ben yetki versin yönetim. Adamlar dolandıracak bizi.Dolandırıldığımızı söylemiştim
Hakanç ciler
Sizi affetmeyeceğim
biz mı verıyoz 20
üzerine 5 alırız ancayok daha neler
Sara tutmadı bence, iyi fiyata satmak mantıksız değilİnter ve United Sara'yi istiyorsa işte şimdi Hakan transferi daha mantıklı geliyor