Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Galatasaray için fedakarlık yapması gerekiyor düşüncesi doğru ama buraya soguslemeye geliyor düşüncesi yanlış. Zaten iyi kazanıyor herif orada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmi Maestro değilde , Aytunç, Berkecan, Çağan,Ayberk, Çınar olsa 10m verip alalım dersiniz
Belli ki Hatipoğlu kendi yıldız transferini yapma derdinde. Hakan'a mesaj atmıştır o da anlaşırsak neden olmasin diyordur. Zaten İnter şuana dek bu görüşmelerde dahil bile değilBu noktada bu haberler neden çıkıyor, Hakan son kontratı kovalamaya başladı demektir. Has Gs li olduğu belli
Kovulur ve gayet de hak eder.kötü elenirsek (mesela 3-4 puanla) hocanın koltuğuna etki eder mi ?
çünkü taraftar çıngar çıkarır gibi geliyor bana.
ama 8 ve üzeri puan alıp çıkamazsak o kadar sıkıntı olmaz gibi. benim hedefim 2g, 2b ile 8 puan minimum.
Bugün olmasa yarın satilacak Barış gitmek istiyor önlemi bugünden almamız lazim.BAY satılmıyorsa yerliye ihtiyacımız yok. Ilkay da 4 civarına geliyorsa gelsin.
gökhanım bu çocuğun alınmaması skandaldır, 2003 doğumlu +2 için biçilmiş kaftanİsmi Maestro değilde , Aytunç, Berkecan, Çağan,Ayberk, Çınar olsa 10m verip alalım dersiniz
Bence Gyokeres daha idealEkli dosyayı görüntüle 291254
1. Rafinha orda oynar mı?
2. Inigo bu kadroya yeterli mi?
3. STye Osimhen cuk olmaz mı?
Sağol ağabeyBrawo Gökhan abi
Lucumi sözleşmesinin son senesi o yüzden öyle 20 falan da isteyemez Bologna.lucuminin piyasası yüksek, bologna italyan kulüplere serbest kalmasını verin alın diyor. roma ve napoli beukema olmazsa lucumiye yönelecekler, baldanzi falan takasta konuşuluyor. tottenham falan da istiyormuş
Eğer yönetimde ben getirdim ben bağladım mevzuları dönüyorsa, onlar egolarını tatmin ederken olan Galatasaray 'a olur.Belli ki Hatipoğlu kendi yıldız transferini yapma derdinde. Hakan'a mesaj atmıştır o da anlaşırsak neden olmasin diyordur. Zaten İnter şuana dek bu görüşmelerde dahil bile değil
Mendy gibi saçları uzat kırmızıya boya seneye Notthingham'a 20ye çakgökhanım bu çocuğun alınmaması skandaldır, 2003 doğumlu +2 için biçilmiş kaftan
İyi kazaniyorda bizim butcelerimiz belli hiçbir yerli oyuncu 10 almamalı ayrıca Galatasaray liyim çocukluk hayalim ayağını geçsin Ramos bizden dünyaları istedi eski takımı Sevillaya 1 milyon Euro ya gittiGalatasaray için fedakarlık yapması gerekiyor düşüncesi doğru ama buraya soguslemeye geliyor düşüncesi yanlış. Zaten iyi kazanıyor herif orada.
Maalesef o var zaten Hatipoğlu denen herif yüzünden oluyor. Geçen sene soktuğu transferleri affettirmek istiyor belli ki.Eğer yönetimde ben getirdim ben bağladım mevzuları dönüyorsa, onlar egolarını tatmin ederken olan Galatasaray 'a olur.
Oğuzhanım, yönetimi serinletelim