Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray için fedakarlık yapması gerekiyor düşüncesi doğru ama buraya soguslemeye geliyor düşüncesi yanlış. Zaten iyi kazanıyor herif orada.

Bu noktada bu haberler neden çıkıyor, Hakan son kontratı kovalamaya başladı demektir. Has Gs li olduğu belli
Belli ki Hatipoğlu kendi yıldız transferini yapma derdinde. Hakan'a mesaj atmıştır o da anlaşırsak neden olmasin diyordur. Zaten İnter şuana dek bu görüşmelerde dahil bile değil

kötü elenirsek (mesela 3-4 puanla) hocanın koltuğuna etki eder mi ?
çünkü taraftar çıngar çıkarır gibi geliyor bana.
ama 8 ve üzeri puan alıp çıkamazsak o kadar sıkıntı olmaz gibi. benim hedefim 2g, 2b ile 8 puan minimum.
Kovulur ve gayet de hak eder.
Kim ne derse desin benim için Okan Buruk hala kendini ispatlamadı. Sınırsız kaynak ile sadece kötürüm feneri geçerek şampiyon oldu ki o kadar harcamaya rağmen o kadar iğrenç kadro kurduki Osimhen piyangosu olmasa şampiyon da olamazdı. Başarısız değil ama kendini asıl bu sene ispatlayacak.

lucuminin piyasası yüksek, bologna italyan kulüplere serbest kalmasını verin alın diyor. roma ve napoli beukema olmazsa lucumiye yönelecekler, baldanzi falan takasta konuşuluyor. tottenham falan da istiyormuş
Lucumi sözleşmesinin son senesi o yüzden öyle 20 falan da isteyemez Bologna.

Belli ki Hatipoğlu kendi yıldız transferini yapma derdinde. Hakan'a mesaj atmıştır o da anlaşırsak neden olmasin diyordur. Zaten İnter şuana dek bu görüşmelerde dahil bile değil
Eğer yönetimde ben getirdim ben bağladım mevzuları dönüyorsa, onlar egolarını tatmin ederken olan Galatasaray 'a olur.

Galatasaray için fedakarlık yapması gerekiyor düşüncesi doğru ama buraya soguslemeye geliyor düşüncesi yanlış. Zaten iyi kazanıyor herif orada.
İyi kazaniyorda bizim butcelerimiz belli hiçbir yerli oyuncu 10 almamalı ayrıca Galatasaray liyim çocukluk hayalim ayağını geçsin Ramos bizden dünyaları istedi eski takımı Sevillaya 1 milyon Euro ya gitti

Transfer işi ağırdan alınırsa Dursun ve saz arkadaşlarına karşı biz

634.webp

Eğer yönetimde ben getirdim ben bağladım mevzuları dönüyorsa, onlar egolarını tatmin ederken olan Galatasaray 'a olur.
Maalesef o var zaten Hatipoğlu denen herif yüzünden oluyor. Geçen sene soktuğu transferleri affettirmek istiyor belli ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt