H. Can Kanca
Kırmızı Üye
...
Abicim ben kisilere tapmam,bugun berkan mahmut gelip oynasın ortasahada ya da sagbekte daha mutlu olurum,umarim torrent altyapıya bakar
Bir sporkulubun en onemli vaati Iletisimdir.
Iletisimi dogru yaparsan, tepkiye de azaltirsin ve ofkeyede.
elmas kesinlikle ibra edilmez bu arada.
unal aysal ıflas etmısUnal aysal aday olmali yeniden
@Hakan Motz nasıl uğursuz bir adamsın
Altyapıda bir nane yok Sergen kardeşim torpil yuvası olmuşAbicim ben kisilere tapmam,bugun berkan mahmut gelip oynasın ortasahada ya da sagbekte daha mutlu olurum,umarim torrent altyapıya bakar
Bitti o is.irfancanin Allah belasını versin demistim.gedson ve benficanin,bjknin tez zamanda Allahh belasini versin bu kadar basithemen engellemeseydin sergen
Yukarıdaki mesajıma bak ne zaman yapacağız çekilişiben mi yapiyom olm transferlere
Gedson artik hayir getirmez,ortalık mali olduŞimdi de bazı bjk muhabirleri Rize değil Başakşehir e kiralanacak diyor.
besıktas formalı gedson cekılısı mı yapacakmısYukarıdaki mesajıma bak ne zaman yapacağız çekilişi
Bunu bile alamaz birinin maddi destegi olmasaEvet arkadaşlar Başkan bu operasyon gizli kalsın dedi, medyayı Gedson transferi ile uyutup asıl dünya yıldızı orta sahanın peşindeydi.
işte o yıldız orta saha hayırlı olsun başkan sağ gösterip sol vurdu
![]()
Trolü bırakalım lütfen rezalet bir yönetimimiz var nasıl alabilirler smordumbeşiktaşın şartlarını transfermiş gibi gösteriyorlar gibime geliyor
yarın bence biz alacagız
Inanana. Paraciklari saymaya baslayabilirsin simdi, benficadaki grev ise yaramis oldu. Benfica satmazsa mecbur iyilestirme yapacakti maasina, her türlü win.