Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseyi almıyorsak son kontenjana Felipe Melo’yu alalım. Derbilerin son 10 dakikaları için önemli.
5503.jpg

Iyi düşünelim iyi olsun gibi bir haber. Umarım gercek olur.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

yavas yavas icardinin bonservisine odaklanmak lazim, tamam zaniolonun bonservisle gelmesi anca rüyada olabilirdi, gerceklesti, icardi alinmazsa üzücü olur bu saatden sonra.

19 yaşındakı adam kendi kararını alıp ailesine posta koyamıyorsa o adamdan bir hayır gelmez
görün bakın bu zhakaryandan bir halt olmaz
Ya kardeşim bir adam bırak 19 yaşında olmasını 38 yaşında bile olsa ailesine niye posta koymak zorunda olsun ki? Hem 19 benim gözümde daha çocuk diye bile görülebilir.

Ben gerçekten bazen bizim milleti anlamıyorum. Hayır sanki çocuğun kafasına taktığı şey çok absürt bir şey. Ermenistan’la aramız baya kötü. Her sene malum olayların tartışması oluyor. Azerbaycan savaşında da safımız belliydi. Yani çocuk da bu yüzden gelmek istemiyorsa yapacak bir şey yok biraz saygı duymak lazım.

Gidip bir arkadaşın dediği gibi Enver paşa fotoğrafı atıp son günlerde gibi küfür etmek saçma. Biz toplum olarak niye bu kadar uçlarda yaşıyoruz anlamadım. İnsanlar ya kral oluyor ya küfür yiyor. Karşı tarafa saygı duyup o zaman herkes yoluna diyebilmek lazım bu hayatta. Sonuçta Zakharyanın da bir saygısızlığını görmedik.

Ermenistanda Türk düşmanlığı bizim onlara karşı beslediğimizden daha koyu boyutta. Biz kendimize ne ekonomik ne de askeri olarak rakip görmediğimiz için sallamıyoruz ama o tarafta çok sıkıntılı olayın boyutu. Hele ki yeni mağlup oldukları bir savaş var. Adam birdaha ülkeme giremem orada olan ailem bu kararımdan dolayı sorun yaşar falan diye düşünüyor olabilir renktaş.

Öyle ama öbür taraftan Ermenistandan iş için gelen bir yığında insan var ülkemize

Öyle ama öbür taraftan Ermenistandan iş için gelen bir yığında insan var ülkemize
Dostum basit halkın nereye gittiğini kimse gündem yapmaz kimse umursamaz. Sence Tarkan ermenistana gitse mi gündem olur tartışılır yoksa yan kapı komşun mu?

Ya kardeşim bir adam bırak 19 yaşında olmasını 38 yaşında bile olsa ailesine niye posta koymak zorunda olsun ki? Hem 19 benim gözümde daha çocuk diye bile görülebilir.

Ben gerçekten bazen bizim milleti anlamıyorum. Hayır sanki çocuğun kafasına taktığı şey çok absürt bir şey. Ermenistan’la aramız baya kötü. Her sene malum olayların tartışması oluyor. Azerbaycan savaşında da safımız belliydi. Yani çocuk da bu yüzden gelmek istemiyorsa yapacak bir şey yok biraz saygı duymak lazım.

Gidip bir arkadaşın dediği gibi Enver paşa fotoğrafı atıp son günlerde gibi küfür etmek saçma. Biz toplum olarak niye bu kadar uçlarda yaşıyoruz anlamadım. İnsanlar ya kral oluyor ya küfür yiyor. Karşı tarafa saygı duyup o zaman herkes yoluna diyebilmek lazım bu hayatta. Sonuçta Zakharyanın da bir saygısızlığını görmedik.
Bence bir algı çalışması var nedenini bilmediğim.İstanbul bir Ermeni için gayet güvenilir ve konforlu bir şehir.Patrikaneleri var kiliseleri, mezarlıkları, okulları, vakıf ve dernekleri sayı olarak her geçen gün azalsada bir cemati var,kimseden bir düşmanlık görmüyorlar kardeşce yaşıyoruz.

Dostum basit halkın nereye gittiğini kimse gündem yapmaz kimse umursamaz. Sence Tarkan ermenistana gitse mi gündem olur tartışılır yoksa yan kapı komşun mu?

Bu çocuk ve ailesi zaten Rusya milli takımını seçerek milliyetçi bir düşüncede olmadığını göstermiş bence onun üzerine birde Türkiyeye transfer olacak olması onların büyük baskı altına alınmasına sebep olan.Zaten bir öfke vardı aşırı milliyetçiler tarafından şimdi daha da katlandı.

Icardi takıma inanılmaz bir güç katıyor oyun anlamında. Topla arasının iyi olması, topu ayağına aldığında hep doğru işleri yapması takımı inanılmaz rahatlatıyor. Onun oynamadığı maçlarda oyun olarak 1 tık düşüyoruz evet Icardi'nin önümüzdeki yıllarda da bizde olması çok önemli ama daha önemlisi bu adam şu an 30 yaşında bonservisini alıp yarım sezon oynadığında da 31 yaşında olacak, yaş ilerledikçe fizik kalitesi düşüyor ister istemez o yüzden bizim Icardi sonrasını da planlamamız lazım. Kimi alırsak Icardi yerine koyduğumuzda takım oyunu sırıtmaz ? Var mı önerileriniz ?

Sadece arsene degil babaannesine de foto yollayacam

Aynı platformda olmalarına rağmen çok medeni ve doğru şekilde yağızın söyledikledirini eleştirmişler
Bunların programını ilk kez izliyorum denk geldi
Programdakiler düz tipler diye açtım önyargı ile ama Soldaki kerem denen eleman fena konuşuyor.

Bence bir algı çalışması var nedenini bilmediğim.İstanbul bir Ermeni için gayet güvenilir ve konforlu bir şehir.Patrikaneleri var kiliseleri, mezarlıkları, okulları, vakıf ve dernekleri sayı olarak her geçen gün azalsada bir cemati var,kimseden bir düşmanlık görmüyorlar kardeşce yaşıyoruz.
Kardeşim ben zaten güvensiz demiyorum ki. Zakharyan da güvensiz demiyordur herhalde. Zaten bir arkadaşın dediği gibi burada biz Ermenileri pek takmıyoruz. Ama Ermeniler takıyor bu durumu işte.

Aynı platformda olmalarına rağmen çok medeni ve doğru şekilde yağızın söyledikledirini eleştirmişler
Bunların programını ilk kez izliyorum denk geldi
Programdakiler düz tipler diye açtım önyargı ile ama Soldaki kerem denen eleman fena konuşuyor.
en iyi gs programi bana göre. seviye hep yüksek, hakem fln da az konusulur. genel anlamda futbol odakli, gercekden güzel bir program. umarim hep kalir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt