- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Zekeriya endişeleri konusunda haklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimseyi almıyorsak son kontenjana Felipe Melo’yu alalım. Derbilerin son 10 dakikaları için önemli.
Ya kardeşim bir adam bırak 19 yaşında olmasını 38 yaşında bile olsa ailesine niye posta koymak zorunda olsun ki? Hem 19 benim gözümde daha çocuk diye bile görülebilir.19 yaşındakı adam kendi kararını alıp ailesine posta koyamıyorsa o adamdan bir hayır gelmez
görün bakın bu zhakaryandan bir halt olmaz
Öyle ama öbür taraftan Ermenistandan iş için gelen bir yığında insan var ülkemizeErmenistanda Türk düşmanlığı bizim onlara karşı beslediğimizden daha koyu boyutta. Biz kendimize ne ekonomik ne de askeri olarak rakip görmediğimiz için sallamıyoruz ama o tarafta çok sıkıntılı olayın boyutu. Hele ki yeni mağlup oldukları bir savaş var. Adam birdaha ülkeme giremem orada olan ailem bu kararımdan dolayı sorun yaşar falan diye düşünüyor olabilir renktaş.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Dostum basit halkın nereye gittiğini kimse gündem yapmaz kimse umursamaz. Sence Tarkan ermenistana gitse mi gündem olur tartışılır yoksa yan kapı komşun mu?Öyle ama öbür taraftan Ermenistandan iş için gelen bir yığında insan var ülkemize
Bence bir algı çalışması var nedenini bilmediğim.İstanbul bir Ermeni için gayet güvenilir ve konforlu bir şehir.Patrikaneleri var kiliseleri, mezarlıkları, okulları, vakıf ve dernekleri sayı olarak her geçen gün azalsada bir cemati var,kimseden bir düşmanlık görmüyorlar kardeşce yaşıyoruz.Ya kardeşim bir adam bırak 19 yaşında olmasını 38 yaşında bile olsa ailesine niye posta koymak zorunda olsun ki? Hem 19 benim gözümde daha çocuk diye bile görülebilir.
Ben gerçekten bazen bizim milleti anlamıyorum. Hayır sanki çocuğun kafasına taktığı şey çok absürt bir şey. Ermenistan’la aramız baya kötü. Her sene malum olayların tartışması oluyor. Azerbaycan savaşında da safımız belliydi. Yani çocuk da bu yüzden gelmek istemiyorsa yapacak bir şey yok biraz saygı duymak lazım.
Gidip bir arkadaşın dediği gibi Enver paşa fotoğrafı atıp son günlerde gibi küfür etmek saçma. Biz toplum olarak niye bu kadar uçlarda yaşıyoruz anlamadım. İnsanlar ya kral oluyor ya küfür yiyor. Karşı tarafa saygı duyup o zaman herkes yoluna diyebilmek lazım bu hayatta. Sonuçta Zakharyanın da bir saygısızlığını görmedik.
Manchester United da çok istiyordu bunu,2007 jenerasyonunun en büyük potansiyeli şuan.Kendry Paez'i burda bir rtş önermişti, Chelsea almış:
SM-S908B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu çocuk ve ailesi zaten Rusya milli takımını seçerek milliyetçi bir düşüncede olmadığını göstermiş bence onun üzerine birde Türkiyeye transfer olacak olması onların büyük baskı altına alınmasına sebep olan.Zaten bir öfke vardı aşırı milliyetçiler tarafından şimdi daha da katlandı.Dostum basit halkın nereye gittiğini kimse gündem yapmaz kimse umursamaz. Sence Tarkan ermenistana gitse mi gündem olur tartışılır yoksa yan kapı komşun mu?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sadece arsene degil babaannesine de foto yollayacamYa kardeşim bir adam bırak 19 yaşında olmasını 38 yaşında bile olsa ailesine niye posta koymak zorunda olsun ki? Hem 19 benim gözümde daha çocuk diye bile görülebilir.
Ben gerçekten bazen bizim milleti anlamıyorum. Hayır sanki çocuğun kafasına taktığı şey çok absürt bir şey. Ermenistan’la aramız baya kötü. Her sene malum olayların tartışması oluyor. Azerbaycan savaşında da safımız belliydi. Yani çocuk da bu yüzden gelmek istemiyorsa yapacak bir şey yok biraz saygı duymak lazım.
Gidip bir arkadaşın dediği gibi Enver paşa fotoğrafı atıp son günlerde gibi küfür etmek saçma. Biz toplum olarak niye bu kadar uçlarda yaşıyoruz anlamadım. İnsanlar ya kral oluyor ya küfür yiyor. Karşı tarafa saygı duyup o zaman herkes yoluna diyebilmek lazım bu hayatta. Sonuçta Zakharyanın da bir saygısızlığını görmedik.
Zekeriya endişeleri konusunda haklı
Kardeşim ben zaten güvensiz demiyorum ki. Zakharyan da güvensiz demiyordur herhalde. Zaten bir arkadaşın dediği gibi burada biz Ermenileri pek takmıyoruz. Ama Ermeniler takıyor bu durumu işte.Bence bir algı çalışması var nedenini bilmediğim.İstanbul bir Ermeni için gayet güvenilir ve konforlu bir şehir.Patrikaneleri var kiliseleri, mezarlıkları, okulları, vakıf ve dernekleri sayı olarak her geçen gün azalsada bir cemati var,kimseden bir düşmanlık görmüyorlar kardeşce yaşıyoruz.
en iyi gs programi bana göre. seviye hep yüksek, hakem fln da az konusulur. genel anlamda futbol odakli, gercekden güzel bir program. umarim hep kalirAynı platformda olmalarına rağmen çok medeni ve doğru şekilde yağızın söyledikledirini eleştirmişler
Bunların programını ilk kez izliyorum denk geldi
Programdakiler düz tipler diye açtım önyargı ile ama Soldaki kerem denen eleman fena konuşuyor.- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com