- 31 Ağustos 2021
- 69.920
- 50.028
- 3.758
kiralık + zorunlu satın alma gibi formüle gidilebilir belki şimdi nakit harcamak istemezlerse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yüzde 100Alamayacağımız oyuncular hakkında detaylı analizler yapmama gayretinde bulunmamız gerekiyor
bu saatlerde insanın şekeri acayip düşüyor.. acil bir öneri ver kankaAlamayacağımız oyuncular hakkında detaylı analizler yapmama gayretinde bulunmamız gerekiyor
Bremen alacak Köhn'ün bonservisi.bu arada Werder Bremen Köhn olayı ne oluyor bilen var mı ?
aslında evet ama son günlerdeki dedikodular canımı sıktı . (zaten diyorum 15 M veriyorlarsa - vermezler şu an yunusa o parayı)Yunus, takımda dar alan becerisi olan, adam eksiltebilen TEK oyuncumuz.
Ben bir kaç ay önce, Yunus'un çılgın atığı dönemde dahil, takımın yaratıcı tek oyuncusunun Yunus olmasının büyük bir risk barındırdığını düşünüyordum. Kendisi varken bile, kadroya böyle bir oyuncu daha eklenmesi gerektiğini düşünüyordum.
kesinleşti mi acaba yoksa ?Bremen alacak Köhn'ün bonservisi.
Söylentilere inanmayalım bence. Gs muhabirlerinin güvenilirliğini hepimiz biliyoruz. Yunus iyi bir Gslı, duygusal da bir çocuk.aslında evet ama son günlerdeki dedikodular canımı sıktı . (zaten diyorum 15 M veriyorlarsa - vermezler şu an yunusa o parayı)
maaş konusu yüzünden huzursuzmuş gibi söyentiler hoşuma gitmiyor - haksızdır demiyorum ama sezon ortasında böyle muhabbetleri yapan oyuncuyu sevmem.
Halen Ajax diyorlar yaw bırakın Ajax maçında riske atmayın.
Halen Ajax diyorlar yaw bırakın Ajax maçında riske atmayın.
Derik Köhn diye bir bek var feleğinbu saatlerde insanın şekeri acayip düşüyor.. acil bir öneri ver kanka
Ahmet kim üstadkonya maçına tor sara ahmet ile başlarım..
devrede tor ahmet mertense dönerim.
çok net.
aldığım gibi 1 idmanla salarım kutucuyu