Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada Werder Bremen Köhn olayı ne oluyor bilen var mı ?

Yunus, takımda dar alan becerisi olan, adam eksiltebilen TEK oyuncumuz.

Ben bir kaç ay önce, Yunus'un çılgın atığı dönemde dahil, takımın yaratıcı tek oyuncusunun Yunus olmasının büyük bir risk barındırdığını düşünüyordum. Kendisi varken bile, kadroya böyle bir oyuncu daha eklenmesi gerektiğini düşünüyordum.
aslında evet ama son günlerdeki dedikodular canımı sıktı . (zaten diyorum 15 M veriyorlarsa - vermezler şu an yunusa o parayı)

maaş konusu yüzünden huzursuzmuş gibi söyentiler hoşuma gitmiyor - haksızdır demiyorum ama sezon ortasında böyle muhabbetleri yapan oyuncuyu sevmem.

aslında evet ama son günlerdeki dedikodular canımı sıktı . (zaten diyorum 15 M veriyorlarsa - vermezler şu an yunusa o parayı)

maaş konusu yüzünden huzursuzmuş gibi söyentiler hoşuma gitmiyor - haksızdır demiyorum ama sezon ortasında böyle muhabbetleri yapan oyuncuyu sevmem.
Söylentilere inanmayalım bence. Gs muhabirlerinin güvenilirliğini hepimiz biliyoruz. Yunus iyi bir Gslı, duygusal da bir çocuk.

Bugün, yarın, belki cumartesi, olmazsa pazar, pazartesi hafta başı, salı sallanır, çarşamba çarşaflanır, perşembe perişandır, cuma mübarek gün.

Van ewijik’e gidecekler bence. Ocak başında Hollanda basını yazmıştı sonra gündemden düştü birden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt