Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi duyumcumuzu yetiştirdik vay bee

1688849643258.webp

Yav bu yetenekli çoçukların önü kapatılıyor tamamen palavra herhangi bir taraftarın bunu bilmesine imkan yok. Kim onlar kimin kapanmış şimdiye kadar bir veri falan varmı yok ee o zaman kahvehanelerde ki büyük oyundan farkı olmayan 5 büyük aile dünyayı yönetiyor tarzındaki savın ney tartışılıyor bu kadar sabahtan beri.

Alt yapıyla ilgili yeterli done olmadan ısrarla iftira attığınız muhabbeti kapatın.

Yarın Hamzayla Efe iyi seviyelere gelirse de torpil diye sayıklarsınız.

Gündüz konuşulanları bilmiyorum ama şu son yarım saat içerisinde konuşanlar arasında "TORPİL VAR" VAR DİYEN OLMADI. "Umarım yoktur" diyen oldu sadece. Onun dışında "bu tarz torpiller normal mi?" tartışması yaptık bir de. Ben normal olmadığını savundum.

bu tum dunyada kurumsal yapılarda olan birsey. legacy admission denir. ornegin annen baban yale mezunuysa universiteye kabulde sana oncelik tanırlar. ama bu demek degil ki başarısız olursan mezun ederler veya sana fazladan not verirler. bu da oyle birsey.

ayhan akmanın cocukları da mutlaka bunun avantajını kullanmışlardır. ama misal hamza akmanda pek bir numara yok gibi. a takımına çıkamaz bence. ondan daha iyi bir çocuk varsa onu a takıma yukseltmeyelim de hamzayı yukseltelim diye bisey oldugunu sanmıyorum. oyle birsey varsa ben de sonuna kadar karsi cıkarım.

akmanlardan once sahsen beni okan buruk'un oglunun her bokun icinde olması daha cok rahatsız ediyor.
Okan burukun çocuğunu tolere etmek lazım çocuk çok önemli bir hastalık atlatmış. Babası teknik direktorken de takımla beraber olması ve mutlu olması hakkı.

bu tum dunyada kurumsal yapılarda olan birsey. legacy admission denir. ornegin annen baban yale mezunuysa universiteye kabulde sana oncelik tanırlar. ama bu demek degil ki başarısız olursan mezun ederler veya sana fazladan not verirler. bu da oyle birsey.

ayhan akmanın cocukları da mutlaka bunun avantajını kullanmışlardır. ama misal hamza akmanda pek bir numara yok gibi. a takımına çıkamaz bence. ondan daha iyi bir çocuk varsa onu a takıma yukseltmeyelim de hamzayı yukseltelim diye bisey oldugunu sanmıyorum. oyle birsey varsa ben de sonuna kadar karsi cıkarım.

akmanlardan once sahsen beni okan buruk'un oglunun her bokun icinde olması daha cok rahatsız ediyor.
Okan buruk un oğlunun içeride olması Okan buruk un başarısının temeli bence. Okan buruk tüm enerjisini ilgisini çalışkanlığını bence Ali Yiğit e borçlu. Onu o kadar çok seviyor ki onun Galatasaray sevgisi ile çocuğu ile birlikte birşeyler başarmanın sevinci ve mutluluğu onu daha çok çalışmaya sevk ediyor. O da Okan buruk un motivasyon kaynağı.

Aga Ayhan Akman ın çocukları hangi yetenekli çocukların önüne geçmiş? Alt yapıda mevkiilerinde daha yetenekli çocuklar var da ya da diğer takımların alt yapılarında o mevkide oynayan başka çocuklar var da biz mi bilmiyoruz?
Ben torpilin kralını söyleyeyim. Aykut Erçetin bildiğim kadarı ile candan Erçetin in yeğeni. Yıllarca 3. Kaleci olarak takıldı bu takımın içerisinde.

Sabri Sarıoğlu da başkanın ortağının oğlu idi samsun dan. O da çıktı ama yıllarca oynadı takımda kaptanlık yaptı.

Evet alt yapılarda torpil falan oluyor ama kimse o torpil ile a takımda kalıcı olmaz.

Mevzuyu baştan okusanız ve okuduğunuzu anlasanız bir çok güzel olacak. Ben onlara torpil yapılıyor demiyorum ki. O konuda suçlama falan yapmadım. İnşallah yoktur dedim sadece. Sonra da "torpil varsa da normal" diyen birine cevaben "eğer böyle torpilleri normal görürseniz sonucu böyle olur" diyorum. Anlayın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt