Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Kendi duyumcumuzu yetiştirdik vay bee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt yapıyla ilgili yeterli done olmadan ısrarla iftira attığınız muhabbeti kapatın.
Yarın Hamzayla Efe iyi seviyelere gelirse de torpil diye sayıklarsınız.
Okan burukun çocuğunu tolere etmek lazım çocuk çok önemli bir hastalık atlatmış. Babası teknik direktorken de takımla beraber olması ve mutlu olması hakkı.bu tum dunyada kurumsal yapılarda olan birsey. legacy admission denir. ornegin annen baban yale mezunuysa universiteye kabulde sana oncelik tanırlar. ama bu demek degil ki başarısız olursan mezun ederler veya sana fazladan not verirler. bu da oyle birsey.
ayhan akmanın cocukları da mutlaka bunun avantajını kullanmışlardır. ama misal hamza akmanda pek bir numara yok gibi. a takımına çıkamaz bence. ondan daha iyi bir çocuk varsa onu a takıma yukseltmeyelim de hamzayı yukseltelim diye bisey oldugunu sanmıyorum. oyle birsey varsa ben de sonuna kadar karsi cıkarım.
akmanlardan once sahsen beni okan buruk'un oglunun her bokun icinde olması daha cok rahatsız ediyor.
İCARDİ
gsde
anlasma 4 yıllık
meliksah
Okan buruk un oğlunun içeride olması Okan buruk un başarısının temeli bence. Okan buruk tüm enerjisini ilgisini çalışkanlığını bence Ali Yiğit e borçlu. Onu o kadar çok seviyor ki onun Galatasaray sevgisi ile çocuğu ile birlikte birşeyler başarmanın sevinci ve mutluluğu onu daha çok çalışmaya sevk ediyor. O da Okan buruk un motivasyon kaynağı.bu tum dunyada kurumsal yapılarda olan birsey. legacy admission denir. ornegin annen baban yale mezunuysa universiteye kabulde sana oncelik tanırlar. ama bu demek degil ki başarısız olursan mezun ederler veya sana fazladan not verirler. bu da oyle birsey.
ayhan akmanın cocukları da mutlaka bunun avantajını kullanmışlardır. ama misal hamza akmanda pek bir numara yok gibi. a takımına çıkamaz bence. ondan daha iyi bir çocuk varsa onu a takıma yukseltmeyelim de hamzayı yukseltelim diye bisey oldugunu sanmıyorum. oyle birsey varsa ben de sonuna kadar karsi cıkarım.
akmanlardan once sahsen beni okan buruk'un oglunun her bokun icinde olması daha cok rahatsız ediyor.
Rtaş kusura bakma ama eğer konu bilgiyse srfydn > dursun özbek falan.Meliksah > srfydn
Estağfurullah hocam, konu bağlamında hangi isimlerin mevzuya devam ettiğine dikkat etmeden yapmıştım o yorumu.Ben öğlen yoktum, bu konunun konuşulduğunu görmedim. Konuşulmuş şeylerin tekrar gündem olmasına yol açtığım için üzgünüm.
Rtaş kusura bakma ama eğer konu bilgiyse srfydn > dursun özbek falan.
Aga Ayhan Akman ın çocukları hangi yetenekli çocukların önüne geçmiş? Alt yapıda mevkiilerinde daha yetenekli çocuklar var da ya da diğer takımların alt yapılarında o mevkide oynayan başka çocuklar var da biz mi bilmiyoruz?
Ben torpilin kralını söyleyeyim. Aykut Erçetin bildiğim kadarı ile candan Erçetin in yeğeni. Yıllarca 3. Kaleci olarak takıldı bu takımın içerisinde.
Sabri Sarıoğlu da başkanın ortağının oğlu idi samsun dan. O da çıktı ama yıllarca oynadı takımda kaptanlık yaptı.
Evet alt yapılarda torpil falan oluyor ama kimse o torpil ile a takımda kalıcı olmaz.