- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Yav umut ziyech gitsin oguz gelsin ne ya,birak şu rashicasaporu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an Doue için ugrasilmiyor muBen bissaka manchesterda kalacak diye gördüm rüyamda,tersi çıkar herhalde
Cokta sinmiyor valla,genç iyi de sinmiyor ne yapayım ,bisakkaya taktimYetkiyi verdik artık görelim etkiyi. Doue bize kalite katmaz
Bitmiş.Şu an Doue için ugrasilmiyor mu
Son düzlükte felan deniyor
Dostum değil Kerem Vinicius jr. Messi Haland olsa para etmez , tribünü görmedin miKerem ile baslasa belkide mac bizimdi ya en çok ona yanıyorum Kenan İtalya liginde oynamasa formayı zor görürdü
Yerli Casper Kenan star
Nasıl düzlükse 7 gündür 1 -2 milyonun hesabı donuyo,hiç mantıklı degilŞu an Doue için ugrasilmiyor mu
Dedelere göre ,rodoph yani pzt -salı acıklanirmıs tabii , her zaman yaptıkları gibi sıkıyorda olabilirler.Şu an Doue için ugrasilmiyor mu
Halukta heran açıklanabilir demişti sanırımDedelere göre ,rodoph yani pzt -salı acıklanirmıs tabii , her zaman yaptıkları gibi sıkıyorda olabilirler.
Manudan pztsi mail geliyormuş barış=mctominay+bisakka+20 m pound. Dursun başkan şuanda bunu görüyor rüyada
Ruyada topcuları gormekte yani ne bileyimManudan pztsi mail geliyormuş barış=mctominay+bisakka+20 m pound. Dursun başkan şuanda bunu görüyor rüyada
O maçı izlemeden yatmıştır sabah haberi olur barış'dan.Dursun başkan bugün ne rüyalar görüyordur acaba. Bi yanda yetki diğer yanda barışın bonservis
ne zmn admin olacaksınDoue işi bitti pazartesi açıklanır
önümde murhan varne zmn admin olacaksın
Feramuz özel harekat destekli helikopterli şafak operasyonuyla alınmış,
Umarım sevmeyenleri mutludur artık