Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisi için 20 diyorlardı, bonservisi 15 bandına düşürüp öyle mi olacak acaba. Yine de çok değil mi, kaldı ki Dzeko var ellerinde hala :unsure: Gerçekten o kadar ısrar edilecek bir oyuncu mu, oyuncuyu o kadar tanımıyorum ama rakamlar şaşırtıcı.
Uzun boylu ve sürekli koşan bir herif. İyi topçu bence ama vergilerle 70 m euro falan gömecekler yani tek oyuncuya öyle bakınca daha iyi biri olmalı gibi düşünüyor insan.

Salih özcanı baya beğendim ben

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun boylu ve sürekli koşan bir herif. İyi topçu bence ama vergilerle 70 m euro falan gömecekler yani tek oyuncuya öyle bakınca daha iyi biri olmalı gibi düşünüyor insan.
Bu kadar ciddi yatırım yapıyor isen tabi şampiyon yapmasını istersin doğal olarak. Biz İcardi için ciddi bir risk alıp yatırım yaptık, ve iki sezondur şampiyonluğun başrollerden birisi oldu hep. Nesyri başrol olabilecek bir oyuncu mu, şüpheli gibi duruyor. Bizim hata yapmadan, 8 ve 2 numara için kadro ve oyun yapısına uygun iki transfer ile yine önlerinde başlayacağız gibi duruyor amrim sanki.

35 milyon euro artı sonraki satıştan yüzde 20 payla barişı satarız bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu nediyor low , Fc Bayern ve Psg istiyormus Doue'yi

Ben de diyorum ki tam aksine Avrupa’da başarılı olabilecek oyuncuları satalım ki burası takımlar için bir cazibe merkezi haline gelsin. Lizbon vs gibi.

Kerem
Davinson
Nelsson
Barış Alper

bu yaz maksimum tutarla satarım. Hepsi dünya klasmanındaki oyunculara karşı boy gösterdiler. Takım da çok iyiyken. Nelsson sakatlanmasaydı iyiydi.
Hepsini satarsan 10.olursun neyin cazibe merkezi yaw

Tutabiliyosak hepsini tutmaliyiz amacimiz kar etmek degil basarili olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt