Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.348
- 76.408
- 4.218
Geçen sene Fred'i aldıklarını 2 gün öncesinden söylemiştim.Sendeki duyum yanlış ama.ferdiyi mourinhoya rağmen pazarlıyorlar.ordan gelecek parayı da lindelof ve nesyriye gömecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene Fred'i aldıklarını 2 gün öncesinden söylemiştim.Sendeki duyum yanlış ama.ferdiyi mourinhoya rağmen pazarlıyorlar.ordan gelecek parayı da lindelof ve nesyriye gömecekler
Bu sene Haluklar transferde diğerlerine göre ciddi geriden geliyor. Oğuz Aydın işini Kutlu ve dedeler çok önceden 5 milyon+ 750 bin bonusa çıkıldığını söylemişti. Bu gün mesela Kutlu ödeme planı konuşuluyor dedi onlar peşin biz 2 yıla yayılmış taksitli şeklinde. Doue ismini ve yakınlığını ilk dedeler söyledi yine. Haluk - Murat Aşık, Gökhan Dinç- Özat ile yayın yapmaya başladıktan sonra bir tık geç alıyorlar sanırım haberleri.Hem hiç teklif yok diyor hem Kerem ayrılmak üzere diyor.
Kim alıyor o zaman onu da belirt?
sabretmiyoruz abicim eylülde 9/10 oyuncunun gelme ihtimali olacağına temmuzda 7.5/10 sorunsuz adam istiyoruz
oha aynısını yazmışız harfi harfinetemmuzda gelen 10 üzerinden 7-8lik topçu > eylülde gelecek 10 üzerinden 9luk topçu
icardi bir istisna idi
geçen sene de benzer riskler alındı okan hoca kaanla yönetimin götünü kurtardı
tekrar tekrar aynı hataya düşülmesin

Bir piyangodan torreira mertens tutturduk diye hep aynı şeyi mi denicez.sabretmiyoruz abicim eylülde 9/10 oyuncunun gelme ihtimali olacağına temmuzda 7.5/10 sorunsuz adam istiyoruz
sergcim duyum alıyorsun anladık cnmYemin ediyorum ciddi duyum aldığım bi dönemfb ve bjk karisik biraz ama.hem cenki hem bertugu istiyorlar ikisi de.bjk bertugu aldigi an fb cenki aciklayacak
Şu an 7.5/10 sorunsuz adam alabilseler alırlar zaten. Tavanı öyle olan biri olur anca.sabretmiyoruz abicim eylülde 9/10 oyuncunun gelme ihtimali olacağına temmuzda 7.5/10 sorunsuz adam istiyoruz
Bir piyangodan torreira mertens tutturduk diye hep aynı şeyi mi denicez.
Merih Demiral gönderilecekler listesine girmiş muhtemelen beşiktaş sulanır gibi geliyor.
Ya fenere gider ya beşiktaş'a Araplardan tekrar Avrupa yapmaz diye tahmin ediyorum bizim zaten o bölgeye ihtiyaç yok oraya gitse her maç taş yağmuruna tutulur.amedspora gitse komik olmaz mıydı