Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı daha dün 90 dk izledim. Evet 2. yarı pas hataları yapıyor ama öyle kötü oynamış diyemem.
Alıntıladıgım postu görmedin miUmut Işık: "Kesin bilgi veriyorum. Galatasaray 13 Eylül'e kadar 1 sağ bek ve 1 orta sahayı kesinlikle yetiştirecektir daha 63 gün var müsterih olunuz alınmama gibi bir durum yok, teşekkürler."
Umut Işık: "Kesin bilgi veriyorum. Galatasaray 13 Eylül'e kadar 1 sağ bek ve 1 orta sahayı kesinlikle yetiştirecektir daha 63 gün var müsterih olunuz alınmama gibi bir durum yok, teşekkürler."
Bu ikisi bitsin zaten ondan sonra oyuncu gönderimi sonra önümüzdeki ayın ilk haftasına kadar beklenebilir orta saha.Haluk Yürekli: "Galatasaray'da an itibarıyla yürüyen 2 operasyon var biri Doue biri Oğuz Aydın bugünden yarına 8 numara ile ilgili bir operasyon gözükmüyor."
Bizim teklifimiz 7-8'dir belki. Yoksa devre arası zaten Locko'nun piyasa yükselişteydi 15 civarı istemişlerdi.7-8 falan hatırlıyordum ben, bizim yaptığımız klasik 7m euroluk tekliflerden dolayı herhalde
Maçı daha dün 90 dk izledim. Evet 2. yarı pas hataları yapıyor öyle ne kötü ne de iyi oynamış diyemem.
Ben halen diyorum bissakka gelecek blöf yapıyorlar hızlı karar versin MANU diyeDoue yalan bence,bissaka bile haber oldu
pas hatasından ziyade top sürerken top kaybı daha çok yapıyor, pasları falan basit kısa paslar genelde, ikili mücadelelerde de istekli/inatçı ama o maçta pek göremedim başarılı olduğunu o konuda, rakibe boey gibi bela olamıyor yani. tabi gelişir o konuda illa ki daha adam akıllı tek sezonu, onda da yarım sezon tecrübe edinebilmiş zaten.
Varane bu saatten sonra hiç bi yere varamaz leş ötesi bu transfer olur yıllarca real Madrid’de pepe Ramos topladı arkasını ne zaman bu gitti Madrid rüdiger falan çekti kendine geldi defanslarıdavinson-nelsson'dan biri satılıp beleşe varane şugar olur
9 vermeyiz zaten yav hiç inandırıcı degil o rakam.pas hatasından ziyade top sürerken top kaybı daha çok yapıyor, pasları falan basit kısa paslar genelde, ikili mücadelelerde de istekli/inatçı ama o maçta pek göremedim başarılı olduğunu o konuda, rakibe boey gibi bela olamıyor yani. tabi gelişir o konuda illa ki daha adam akıllı tek sezonu, onda da yarım sezon tecrübe edinebilmiş zaten.
ama benim düşüncem -tabi daha fazla izlemek lazım ya da ben yanlış düşünüyorumdur-, 9m euro verilmez, yarın 30m değeri de görecek olsa yine bugün 9 etmez, bence..
*icardi gibi kafa vuruşlarıyla etkili olabilen bir forvetle oynadığında orta konusunda da iyi işlerini görürüz herhalde tabi. genelde yerden oynuyor rennes