Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçı daha dün 90 dk izledim. Evet 2. yarı pas hataları yapıyor ama öyle kötü oynamış diyemem.

hollanda maçı öncesinde izlemiştim ben de, psg’ye karşı gayet dengeli ortalama bir oyunu vardı mesela ama şu maçta karar almaları, bazı ataklarda geriye dönüşlerde geç kalması(normalde iyi özelliklerinden biri, çabuk oyuncu gayet), orta açacağı yerde çalıma gidip gereksiz faulle atağı kesmesi falan bu maç pek tutmadım. ben de olmadık maçlarını seçtim herhalde, milan maçını izledim, eh.

bissaka ismi geçince bi kere maliyetinden bağımsız, bana pek ışık vermedi doue

Ortasaha transfer etmeyi başarırlar veya başaramazlar bişey diyemem ne lan :))) sonra bi de kaanı takmış peşine olmadı o oynar diye. Bakın görün ortasaha mortasaha gelmeyecek. 30 ağustos civarı ndombele vol2 iner

Maçı daha dün 90 dk izledim. Evet 2. yarı pas hataları yapıyor öyle ne kötü ne de iyi oynamış diyemem.
529C16B7-B69D-422B-B46B-B44B512194AA.webp

pas hatasından ziyade top sürerken top kaybı daha çok yapıyor, pasları falan basit kısa paslar genelde, ikili mücadelelerde de istekli/inatçı ama o maçta pek göremedim başarılı olduğunu o konuda, rakibe boey gibi bela olamıyor yani. tabi gelişir o konuda illa ki daha adam akıllı tek sezonu, onda da yarım sezon tecrübe edinebilmiş zaten.

ama benim düşüncem -tabi daha fazla izlemek lazım ya da ben yanlış düşünüyorumdur-, 9m euro verilmez, yarın 30m değeri de görecek olsa yine bugün 9 etmez, bence..

*icardi gibi kafa vuruşlarıyla etkili olabilen bir forvetle oynadığında orta konusunda da iyi işlerini görürüz herhalde tabi. genelde yerden oynuyor rennes

davinson-nelsson'dan biri satılıp beleşe varane şugar olur
Varane bu saatten sonra hiç bi yere varamaz leş ötesi bu transfer olur yıllarca real Madrid’de pepe Ramos topladı arkasını ne zaman bu gitti Madrid rüdiger falan çekti kendine geldi defansları

Sociedad- Kerem olur mu? Bir ihtimal Girona olabilir solda kullandıkları Savio kiralıktı o gitti. Celta Vigo sanırım sol kanat arayan takımlardan yine.

pas hatasından ziyade top sürerken top kaybı daha çok yapıyor, pasları falan basit kısa paslar genelde, ikili mücadelelerde de istekli/inatçı ama o maçta pek göremedim başarılı olduğunu o konuda, rakibe boey gibi bela olamıyor yani. tabi gelişir o konuda illa ki daha adam akıllı tek sezonu, onda da yarım sezon tecrübe edinebilmiş zaten.

ama benim düşüncem -tabi daha fazla izlemek lazım ya da ben yanlış düşünüyorumdur-, 9m euro verilmez, yarın 30m değeri de görecek olsa yine bugün 9 etmez, bence..

*icardi gibi kafa vuruşlarıyla etkili olabilen bir forvetle oynadığında orta konusunda da iyi işlerini görürüz herhalde tabi. genelde yerden oynuyor rennes
9 vermeyiz zaten yav hiç inandırıcı degil o rakam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt