Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.184
- 10.535
- 1.303
2-3 gündür gazetecisinden başka klüp yöneticisine herkes barışı 25-30a pazarlama peşinde umarım yönetim bunların gazına gelip malca bir harekette bulunmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de bissaka zorlaniyo abiBissaka'nın gelme ihtimali varsa Ağustos'a kadar beklemeye değer. Elde Dubois var sonuçta boş değil şu an orası.
Bissaka'nın maliyeti ne olur bilmiyorum ama Doue & Assignon gibi oyuncular için 9-10 mil.€ bonservis bedelleri yazılıyor. Bu miktarın biraz daha üzerine çıkıp Bissaka alınabilecekse benim de tercihim Bissaka olurBissaka'nın gelme ihtimali varsa Ağustos'a kadar beklemeye değer. Elde Dubois var sonuçta boş değil şu an orası.
Canlı 4 milyonu görse direkt verir geçer. Satarken muhtemelen %20 payı da +olarak alacak olana kaktırılır maksat alt kulüpler yaşasın. Ülkede öyle mal bir zihniyet var.Bayagi bi gerizekali olmasi lzm barışın %20sini ölü paraya vermesi icin.
4 bile vermem, zaten satmiyorum kendim yararlanacam derim, 3 razi olurlar. Okadar parayi zaten ne zaman görmüsler bi arada. Hemen kabul görür bence.O kadar veremeyiz, boşa risk.
Hedef fiyat belirleyip yarısı ödenmeli, mesela hedef 40sa 8 oluyor 4e okayseniz alın denmeli. Yoksa da artık giden gider.
2-3 arasi aynen.Kecigücü 8 milyonu bi arada nerde görmüs ya sus payi 2 milyon verilsin konu huzurlar icinde cözülsün
Bisakka'nın 15 milyon bonservis+4-5 milyonda maaşı var. 4 yıllık Doue'nin maliyeti 13 oluyorsa, Bissakka'nın maliyeti 30-35 oluyor.Bissaka'nın maliyeti ne olur bilmiyorum ama Doue & Assignon gibi oyuncular için 9-10 mil.€ bonservis bedelleri yazılıyor. Bu miktarın biraz daha üzerine çıkıp Bissaka alınabilecekse benim de tercihim Bissaka olur
bi anlatamadık şunuBisakka'nın 15 milyon bonservis+4-5 milyonda maaşı var. 4 yıllık Doue'nin maliyeti 13 oluyorsa, Bissakka'nın maliyeti 30-35 oluyor.