Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 gündür gazetecisinden başka klüp yöneticisine herkes barışı 25-30a pazarlama peşinde umarım yönetim bunların gazına gelip malca bir harekette bulunmaz.

Kecigücü 8 milyonu bi arada nerde görmüs ya sus payi 2 milyon verilsin konu huzurlar icinde cözülsün

Çok net şekilde okan hoca bissaka,rabiot,sabitzer vs isimler için beklemeyi seçmiş.manchesterin kamp kadrosuna falan bakacağız artik

Barışın parlayacağı geçen sezon sonunda belli olmuştu 1-2m euro verip o pay alınmalıydı geç kalındı maalesef. Şimdi yoktan yere mafyanın tekini zengin edeceğiz

Bissaka'nın gelme ihtimali varsa Ağustos'a kadar beklemeye değer. Elde Dubois var sonuçta boş değil şu an orası.
Bissaka'nın maliyeti ne olur bilmiyorum ama Doue & Assignon gibi oyuncular için 9-10 mil.€ bonservis bedelleri yazılıyor. Bu miktarın biraz daha üzerine çıkıp Bissaka alınabilecekse benim de tercihim Bissaka olur

Sağ bek transferi dışında Okan hocanın açıklamaları normal. Sağ bek bu hafta bitmeli. Zaha- Ziyech'ten biri giderse transferin sonuna doğru 10 no gelir ki bu zaten beklenilen bir şeydi. Nelsson veya Sanchez'den biri giderse de olabilir tabi bu. Doue(bitiyor dendiği için), orta saha, Oğuz Aydın, Yasin Özcan, 10 no transferi bekliyorum aslında bu dönem bitmiş olduğunda. Emin, Kerem, Ziyech, Dubois, Nelsson veya Sanchez'den birinin diğer kesin gidecekler dışında ayrılacağını düşünüyorum.

O kadar veremeyiz, boşa risk.

Hedef fiyat belirleyip yarısı ödenmeli, mesela hedef 40sa 8 oluyor 4e okayseniz alın denmeli. Yoksa da artık giden gider.
4 bile vermem, zaten satmiyorum kendim yararlanacam derim, 3 razi olurlar. Okadar parayi zaten ne zaman görmüsler bi arada. Hemen kabul görür bence.

Bissaka'nın maliyeti ne olur bilmiyorum ama Doue & Assignon gibi oyuncular için 9-10 mil.€ bonservis bedelleri yazılıyor. Bu miktarın biraz daha üzerine çıkıp Bissaka alınabilecekse benim de tercihim Bissaka olur
Bisakka'nın 15 milyon bonservis+4-5 milyonda maaşı var. 4 yıllık Doue'nin maliyeti 13 oluyorsa, Bissakka'nın maliyeti 30-35 oluyor.

IMG_4050.webp
Pes 2006’daki Ribéry gibi transfer dönemi

Bu araplar maximine neler demiş lan,bu kadar mı batık bu?beli kalınlaşmış,agirlasmis

Arabistan’a futbol oynamaya giden çoğu adam genç bile olsa artık emeklilik ikramiyesini alma modunda, bir kariyer beklentisi olmadığı için fizik olarak da salıyor.
Oradan gelen birinden yüksek performans beklemek akıl kârı değil.

Muslera
Doue Sanchez Nelsson/Apo Köhn
Torreira Transfer
Barış Ziyech/Mertens Zaha/Kerem
İcardi

Muslera
Doue Sanchez Nelsson/Apo Köhn
Barış Torreira Transfer Zaha/Kerem
İcardi Batshuayi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt