- 22 Ağustos 2010
- 32.820
- 37.600
- 3.033
Aslan ŞafakSenin için kötüyse adam naapsın. İzleyip ejderhasını nasıl eğitebileceğine bakacak…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan ŞafakSenin için kötüyse adam naapsın. İzleyip ejderhasını nasıl eğitebileceğine bakacak…
Ne oldu rtaşTöbe est
Got izleyeceğim diyince.Ne oldu rtaş
Ortadaki harfi ö ile mi okudunGot izleyeceğim diyince.

Bunları Kerem Demirbay ile karşılaştırınca nasıl bir şey çıkar?
gela düe yi ilk kez yabanci kaynakta gorduk
ho diyelim
Eğer Barış Alper satılmayacaksa Ziyech’ten çıkılabilir ki görünen o ki Barış Alper’i elde tutmamız çok mümkün olmayacakSerdar Ali gs Ziyech’ten çıkacak diyor ısrarla.
Doue üzerinde çok hazır bir oyuncu beklemiyorum işin açıkçası ama gerçekten istatistiklerine de bakınca yorumlarını da dinleyince dribling ile ön tarafa top taşıma konusunda ve bire bir savunma konusunda öne çıkan bir oyuncu olduğunu görüyorumNe Doue’ymis. Cok gereksiz yukselindi bu transfere. Bu transfere Kohn’den farkli bakmiyorum. Bizim istedigimiz seviyeye cikmasi ikinci sezonu bulabilir. Insallah iyi cikar ama beklentileri biraz dusurelim. Bissaka gibi olmus bir adam almiyoruz.
Sonunda sezona şöyle bir kadro ile Devam edebiliriz.
Muslera
Kaan-Nelsson-Apo-Köhn
Torreira-Kaan
Ziyech-Kerem-Zaha
İcardi
İşte bende Okan hoca Kaan’ı nasıl klonlayacak diye merak ediyorum. O iki bölgede en iyi adayı Kaan.İnsan klonlamayı bulduysak Kaan yerine Torreira'yı klonlayalım renktaş.